Felhasználókkal/ látogatókkal kapcsolatos kérdés

Sziasztok!

Előzmények: Még tavaly feltörte egy kedves ember az oldalamat, minden nap próbálkozott, de végülis sikerült úgy megcsinálnom most már, hogy leszállt rólam. Ezen időszak alatt bevezettem egy olyan “intézkedést”, hogy bárki aki kommentbe berak egy linket, az ne kerüljön be automatikusan a rendszerbe, hanem tegye “pending” az admin felületen és akkor azt én esetlegesen utólag jóváhagyom, illetve minden guest aki ír, annak a hozzászólása is jóváhagyásra vár.

A kérdésem a következő: mivel ezen “biztonsági rendszeren” nem szeretnék változtatni a jövőben sem, de ugyanakkor meg van néhány olyan tagom, akik minden nap hasznos infókat küldenek az oldalra linkkel - ezért ugye most az ő kommentjüket is jóvá kell hagyni egy adminisztrátornak - és én ezekben az emberekben megbízom, hogy megoldható-e, hogy bizonyos általam megjelölt emberek ezen hozzászólásai mégis automatikusan megjelenjenek?

Mert van, hogy egész nap nem tudok ránézni az oldalra, de ugyanakkor meg jó lenne, ha az adott link mihamarabb megjelenne az oldalon mások számára.

http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities

Köszönöm szépen Győző!

Editor-ra átállítottam ezen emberek profilját és működik. :slight_smile: