Felhasználók törlése

Sziasztok!

Jelenleg nem pakoltam még fel regisztráció védelmet, így boldog boldogtalan fel tudott regisztrálni az oldalra (ügye 99%ban botok). Volt egy kis felesleges időm, és adatbázisban kézzel kiirtottam az összes ilyen felhasználót. Egyszerre tudtam törölni 30-40et szóval nem volt gond. Egy baj van csak, hogy az usersmeta-ban is bent vannak szana szét szórva. Cleanfix sír hogy 868 hibát észlelt, de valójában nem látja és így nem is tudja kijavítani. Az oldal megfelelően működik, és gondolom ők sem tudnak már mit csinálni, viszont van rá megoldás hogy megoldjam ezt a gondot? Tehát hogy ne kelljen visszaállítanom az adatbázist, és eltűnjön mindegyik a meta-ból is?Előre is köszönöm

Megoldva. Lezárhatjátok:)Annyi volt hogy unused user meta (a főoldalon ki volt írva). Rákattintottam, elvitt a Cleanfix-re, de nem történt semmi. Minden zöld volt. Aztán egyesével átnézem a leírásokat, és látom hogy az egyik sor zárva van. Kibontom és lásd… ott virít vörösen az X. Lehet hogy más is szaladt bele ilyenbe:) de én hajlamos vagyok rá

Hello! Intézd már el nekem, hogy hozzám is jöjjön boldog-boldogtalan, mert hónapok óta egy látogatóm sincs. Különben azt se tudom hogy lehet innen végleg kilépni. Mert ha nem lehet, akkor kiprovokálom egy jó kis cikkel…

Nem értem mit akarsz elérni:
  1. legyenek látogatóid a blogodon
  2. a fórumról akarod törölni magad?
  1. Ha “ilyen látogatókat” akarsz akkor próbálj meg olyan oldalt csinálni ami érdekes és értékes másoknak, így lesznek olyan állatok akik megpróbálják szétcseszni. Ha az oldalad annyira kihalt hogy még egy spammer robot sem talált rá akkor tényleg nagy gáz van, vagy no follow van az oldaladon:D


  2. Nem hiszem hogy akárkit is kéne provokálni. Inkább mond el nekünk bővebben hogy mit szeretnél, mert nagyon csapongva írtad le és nem értjük.

Helló!Az elmúlt napokban ádáz küzdelmet folytattam a szolgáltatóval, új tárhelyem lett, a problémát (nem stimmelt a mysql-verzió) megoldották úgy, hogy felajánlottak egy új tárhelyet. Nagyon rendesek voltak és gyorsan elintézték. Így én úgy gondolom, ha már van honlapom/blogom, akkor segíthetne valaki a megosztásban és a seo-ban, mivel ez nekem munkaeszköz és nem öncél. Persze lehet, hogy rossz helyen járok, mert felfogadhatnék egy IT-spec.-t, jó sok pénzért. De erre nem telik… Hangsúlyozom, azért nem vagyok hajlandó tanulni IT-t (info. tech.), mert egyéb elfoglaltságom sokkal fontosabb és kevés AZ IDŐ. Érthető álláspont?

Az álláspontod érthető, de nem gondolom, hogy sokak azonosulni tudnak annak lényegével. :slight_smile:Az a bizonyos idő nekünk, másnak is igencsak fontos; te nem vagy hajlandó tanulni, más pedig a saját fontos idejéből, ingyenesen segítsen, hogy a te fontos idődet kímélje? Érthető! :wink:Szerencsére, a WordPress fejlesztő csapata már jó előre gondolt arra, hogy megteszi azt, amit te kérsz: a rendszere úgy működik, hogy megfelelő tartalmak esetén (ahogy Tardis is írta) SEO szempontból nem is nagyon kell pisztergálni. Ha minimális munkával szeretnél előrébb jutni, akkor az All in One SEO bővítményt telepítését ajánlom. Nagyjából egyszeri beállítást kíván. A kulcsszavakat, hogy mivel foglalkozol, azt igazán neked kell megadni, más azt nem nagyon álmodhatja meg.A “megosztás” alatt nem igazán értem, hogy mire is gondolsz.A WordPress-hez sok minden kell, de speciel IT-spec a legkevésbé, legalábbis átlagosan nem. Ha meg tudsz írni egy emailt, vagy szövegszerkesztővel egy levelet - akkor már tudod működtetni a wp-t is. Ha sokat akarsz tőle, akkor áldozni kell rá, azaz tanulgatni, gyakorolni vele, és kezesbárányként fog neked visszasegíteni.Ha az idő fontos számodra, akkor azt az axiomát is ismered, hogy befektetés nélkül nincs eredmény.A tudás olyan befektetés, amely elévülhetetlen, és hosszú távon adja vissza pozitív eredményét. Így az idő-mérleg eredményed is pozitív lesz (viszonylag kevés idő befektetéssel hosszú időn keresztül hozamra tehetsz szert).

Én meg úgy gondolom, hogy a tárhelyszolgáltatónak valószínűleg fizettél a tárhelyért. Hogy megfelelő legyen számodra a tárhely, áttettek egy másik szerverre.

Ebből még nem következik az, hogy bárki, bármiben ingyen segítsen neked.

A megosztás és seo legtöbbünk számára ugyanúgy “munkaeszköz és nem öncél”, mint neked. Sokan ezzel (is) keressük a napi kenyérre valót.

Azaz vagy pénzt kell áldoznod a tevékenységre, vagy időt a saját kezű elvégzésének megtanulására és elvégzésére.Utóbbi esetben nem jársz rossz helyen ezen a fórumon. Ha jössz egy olyan kérdéssel, hogy van ez a problémám, két napja túrom a guglit, de nem találom a megoldást, bármelyik fórumtag, aki ismeri a megoldást vagy legalább ötlete van rá, szívesen, önzetlenül - és ingyen segít neked.

De ez a fórum nem a máltai szeretetszolgálat.

Helló!OK. Respektálom.

Nem tudom, érdekel valakit a témám? Lehet itt reklámozni?

WordPress-honlapot/Blogot a Blogshowban, egyebek tekintetében a Fórumszabályzat.Magyarul. tevékenységreklám kb, az észrevételkor azonnal + figyelmeztetés, vagy kitiltás. :wink: