Kerestem, beírtam(jött az error), beírtam megint, nem jó, etc.etc…
Szükségem lenne egy kódra, s szerintem nagyon egyszerű, csak én nem vagyok képben a phpvel…, ami kiírja, pl. a sidebar tetejére(és automatikusan frissíti), hogy mennyi a regisztrált tagok száma!
Valami hasonló kellene, mint az alábbi, csak a userokat írná ki…
Lassan 2 hónapja már, hogy beküldtem a kérdést, de sebaj…
A REGISZTRÃLT tagok számát szeretném megjeleníteni, méghozzá úgy, hogy dinamikus legyen, tehát ha vki regelt(egy személy), akkor +1-gyel nő az a szám, ami a siderban megjelenik.Ezt jó lenne úgy elérni, hogy az adatbázisból lesse a számokat, valahogy úgy, mint a postok számát.
Az oldalon tartozkodó felhasználók számát a whos.amung.us widgettel publikálom…
$subscribers = $wpdb->get_results("SELECT ID, ID from $wpdb->users ORDER BY user_registered DESC");
for($i=0;$i<1;$i++){
echo "
[*]
".$subscribers[$i]->ID."
";
}
?>
Subscribers+Counter+Wordpress kulcsszavakra keresve a googlben megtaláltam valamit, azt egy kicsit átírtam(teljesen meglepődtem, hogy sikerült) és íme, működik, már csak egy szép hátteret kell be css-ezni és királyul működik majd!
Itt megtalálható akció közben http://www.bpcforum.info/ (felnőtt tartalom, ne nézd meg ha 18év alatti vagy!Elnézést a moderátoroktól, de muszáj megmutatnom!)
Én az Statpresscn nevű plugint ajánlom. Minden létező az oldallal kapcsolatos látogatottsági adatot kitudsz írni a widgetbe (egyszerre akár több kritérium szerint). Mintának ott az én blogom, én is ezt használom.