Felhasználói videók beküldése, feltöltés nélkül.

Sziasztok!Én egy olyan valamit keresek, bővítményt vagy sablon, esetleg mindkettő, ami lehetővé tenné azt, hogy a bejelentkezett felhasználók, videókat tudjanak beágyazni az oldalra. Mondjuk például egy egyszerű YouTube link megadásával. A feltöltött videók pedig előnézeti, képpel megjelennének egy adott oldalon.A lényeg hogy a videó útvonalával URL, vagy az Embed kódjával, lehessen mindezt megtenni.

Arra úgysem lenne elegendő tárhely, hogy fel is tölthessék a videókat. Persze nem lenne gond, ha a videó feltöltési módot is tudná, de azt a funkciót lehessen, valamilyen módon korlátozni, pl. méret.Remélem nem kérdeztem túl nagy butaságot :blink: és válaszoltok valamilyen ötlettel a feltett kérdésemre.http://www.szacsa.hu/

http://www.olajplaza.hu/shop/

Ha a felhasználód kap olyan jogot, hogy irhat postot, abba nyugodtan beleteheti az embed kódot … plugin se kell hozzá.

Értelek, és köszi a választ, de nincs valami megoldás arra, hogy mindez valami meghatározott formában jelenjen majd meg az oldalon,? Lehet ehhez valamilyen témát kel installálnom?

Tehát van erre speciális téma?

Biztos én vagyok ma reggel értetlenebb a szokottnál is :slight_smile: “mindez valami meghatározott formában jelenjen majd meg az oldalon” - na ezt most nem értem …A másik, amit még nem értek: az, hogy minek akarsz Te speciális témát installálni ahhoz, amit - ha jól értettem egyáltalán először a kérdésed, mert az se biztos ám … - sokkal egyszerűbben meg lehet oldani? :blink:

nincs

Axxem a “viper video quicktag”(valami ilyesminek híjják).

Ezzel nagyon eccerüen tud beilleszteni yuotube vidinyót.A " role manager"-rel meg mindenféle jogosultságot adhatsz a user-nek.

(mindkettő egy plugin, jogosultságadó plugin van egy pár ).

Keress rá.:slight_smile:

hali!

Nos akkor pár dolog.

mit is szeretnél elérni? ha jól értem azt, hogy a regisztrált felhasználóid videókat küldhessenek be. Nos. egyszerre csak egy dolgot. Videótartalom beágyazásához rengeteg plugin van. Google, wordpress+embed+youtube vagy wordpress+embed+video stbstb. kinek mi tetszik. mindegyikhez más a konkrét “módszer” amivel beágyazol.DE: ezzel elérted, hogy megjelenik a blogodban egy videó. Az, hogy te utána azt hogyan jeleníted meg(milyen sablonnal) azt már csak te tudod :)… Vannak külön “video blog” sablonok erre a célra… De szerintem mindig az a legszebb/jobb ha kicsit alakítasz és lesz egy saját design-od ami a tied/rád jellemző…

persze csak ha van rá időd…