Felhasználói szerepkörök

Sziasztok!

A következőben szeretnék egy kis segítséget kérni. Fent van a bbPress legfrissebb verziója. 3 user van: 1 admin és 2 moderátor. Mint admin készítettem 2 fórumot. Mindegyik fórum jelenleg 1-1 topikkal rendelkezik. Mindegyik topichoz hozzárendeltem más és más moderátort. A 2 moderátornak nem adtam jogot a WP-hez, tehát csak fórumot és topiot tudnak menedzselni.

Szeretném megoldani, hogy mindegyik moderátor csak a saját fórumához / topikjához férjen hozzá. Mivel alapból nem találtam erre vonatkozó beállítást az alap bbPress csomagban, neten utánanéztem, hogy van-e valamilyen kiegészítő, amivel mélyebben és aprólékosabban tudnám a moderátorok jogait állítani. Így akadtam a bbPress Advanced Capabilities pluginre, amivel elvileg topic szinten meg lehet adni, hogy csak a saját topikját tudja módosítani / törölni stb. A Felhasználók beállításai közt megjelent egy Capability details rész, aminél meg tudom adni az adott user részletesebb jogosultsági beállításait.

Be is állítottam, de az adott moderátorral továbbra is tudom a másik moderátor által nyitott topicot kezelni. A vezérlőpulton pedig jelzi, hogy melyik a saját témakör. De az összes témakörön belül látom a többit is, ami nem baj, csak nem kellene tudnom módosítani.

Tud valaki segíteni ebben?

Köszönöm előre is!