Felhasználói jogok?

Tiszteletem!

Életemben először használtam WordPress-t egy felkérés alkalmával, semmi komoly gubanc nem adódott, viszont egy olyan kéréssel fordultak most hozzám, amit nem igazán tudok megoldani mostmár egyedül.

Arról lenne szó, hogy vannak feltöltött fájlok, melyeket egyenként csak kevés felhasználó láthat. Viszont a felhasználó időközben lehet, hogy nem is ugyanazt kell, hogy lássa, amit először látott… ezt most tisztázom… :smiley:

Tehát vannak különböző oktatócsoportok, ezen csoportoknak adott egy-egy pdf (feltöltve). De van olyan személy, aki nem mindig ugyanazon csoportban vesz részt, ekkor a másik csoport pdf-ét kell látnia. Nyilván felmerült bennem a kérdés, hogy ha nem gond, miért ne láthatnák az egészet, ez számomra sem tisztázott kérdés még.

A kérdésem kiélezve: van-e lehetőségem a felhasználói jogokat felhasználói szinteken kívül is szerkeszteni, vagy a fájlok megtekintésének a jogait lehet-e felhasználókra bontani? Mármint hogy hozzáadni a felhasználókat a fájlhoz… Kérlek, segítsetek, ha esetleg segíthet valami bővítmény, kiegészítő, várom szeretettel az ajánlatokat!! :slight_smile:

Köszi előre is!!

Hát, ezt így beépítve neked nem hiszem, hogy van olyan plugin ami megoldja.

Egyedi fejlesztés szagúnak tűnik ez számomra.

User Access Managert kipróbáltam, ez sem szerkeszthető felhasználónkként… -.- Ennyi lenne a lehetőség??