Felhasználói bejelentkezés módosítása

Sziasztok!A www.valsag.com oldalamra szeretnék egy fórumot, amit nyilván bejelentkezve használhatna a júzerek. Találtam is rá egy egész jó plugint, magyarosítottam is, azután vettem észre, hogy a felhasználói bejelentkezés a WP-ben nem túl szépen van megoldva. Nekem az nem tetszik, hogy a júzer belépve az admin felületet kapja minimális funkciókkal.Azt szeretném, ha a júzer bejelentkezés után is végig az oldalon maradna, az oldal designjába beillő felülete lenne és lehetőleg minél kevesebbet sejtene abból, hogy ez wordpress (nem mintha titkolni akarnám, csak ez a fajta bejelentkezési dolog nem illik egy komolyabb projecthez)Megoldható ez WP-ben valahogy?

(ha buta a kérdésem, akkor előrre is, bocs, eddig Joomlában nyomultam :smiley: )

simple:press forum -nal nem adja be az admint belepes utan (javaslom ezt a forumot amugyis…)

na, ilyen juzer bejelentkezős dologra én is kiváncsi vagyok. Ha belép (és azt ugy tegye, mint ahogy itt is van, ne kelljen elmenni a wp-login.php oldalra), aztán maradjon is azon az oldalon ahol volt.

A hidepost pluginnel az oldal vagy bejegyzés bármelyik részét el tudod rejteni. Csak bejelentkeztet felhasználók láthatják az adott részt.Akár ezzel is elrejtheted a fórum részt

Alapvetően jó lenne egy olyan plugin ami lehetővé tenné hogy adott esetben egy sidebarra kitett login form ne redirecteljen az admin felületre hanem pl egy page-en elhelyezett szerkeszthető profil oldalra. :slight_smile: Sajnos hónapok óta keresek ilyet de még nem leltem megfelelőt.

Én találtam egy ilyet, megkeresem. Viszont elég sokat kell rajta hegeszteni. Aztán feladtam egy idő után.

A PrefPass pluginban van lehetőség megadni bejelentkezési és kijelentkezési átirányító URL-t is.Update: a beállítás után hamar csalódtam benne, az SSO generálása után az admint nem engedi belépni, új jelszót generál ugyan, de bejelentkezésnél rossz jelszónak titulálja. Az adminon kívüli regisztrált felhasználót engedi, oda is irányítja, ahová akarod. Telepítés utáni regisztrációt nem tudom… eddig még nem érkezett regisztrációs email.

Kár. Pont tudná azt, ami nekem kellene.