Felhasználó regisztráció, be- és kijelentkezés

Sziasztok!



Felhasználó regisztrációval, be- és kijelentkezéssel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem.

  1. Jelenleg úgy működik az oldalunkon a felhasználó regisztráció, hogy meg kell adni egy felhasználó nevet és egy e-mail címet, kattintani a regisztráció gombra és ennek hatására a rendszer a megadott címre elküldi a nevet, egy generált jelszót és az oldal címét a felhasználónak.

    Hogyan, hol lehetne beállítani, hogy a név és az e-mail mellett egy használni kívánt jelszót is kérjen felhasználó regisztráláskor a rendszer, és ezután küldjön egy aktiváló e-mail-t (“A regisztráció befejezéséhez és a felhasználói fiók aktiválásához kattintsunk a következő hivatkozásra: …”) a megadott címre, hogy aktiválás nélkül ne legyen teljes a regisztráció és ne lehessen belépni az oldalra?


  2. A belépés működik az oldalon, de belépés után nincs lehetőség kijelentkezni, vagy felhasználói adatokat (e-mail cím, jelszó) módosítani. Nincs olyan gomb/felirat, hogy pl. “Felhasználói adatok módosítása”, “Kilépés” vagy “Kijelentkezés”.

    Hogyan lehetne ezt beállítani?



    Előre is köszönöm a segítségeteket!



    Üdvözlettel:



    ekrisztian

Kiegészítés a 2. ponthoz:



A kijelentkezés és a felhasználói adatok módosítása megoldva, de szeretném megoldani azt is, hogy felül bal oldalon a WordPress logo “WordPress, a csodás” menü ne jelenjen meg ha sima regisztrált felhasználó jelentkezik be illetve, hogy a mellette lévő menü (ami a honlap címe) és az alatta lévő vezérlőpult sem legyen elérhető a sima regisztrált felhasználó részére. Elég lenne ha a jobb oldali menü “Üdvözlet felhasználó név” és tartalma (adatlapom szerkesztése és kijelentkezés) lenne látható.



Köszönök minden segítséget!



ekrisztian

Szia!



A következő két plugint tudom ajánlani ezek problémák megoldásához:



http://wordpress.org/plugins/cimy-user-extra-fields/



http://wordpress.org/plugins/theme-my-login/

Szia!



A következő két plugint tudom ajánlani ezek problémák megoldásához:



http://wordpress.org/plugins/cimy-user-extra-fields



http://wordpress.org/plugins/theme-my-login

Tisztelt blintux!



Köszönöm válaszod. A cimy user extra fields plugin-t próbálom, és úgy néz ki mindent tud amire szükségem van. A welcom e-mail-t személyre lehet benne szabni, de nem találom hol lehetne személyre szabni az e-mail confirmation levél szövegét. Tudnál segíteni ez ügyben is?



Köszönettel:



ekrisztian

Még egy kérdés lenne:

Hol lehet a cimy user extra fields plugin-ben a reCAPTCHA stílusát/skin-jét módosítani?



Köszönettel:



ekrisztian