Sziasztok.
Na szóval. Életemben előszőr használom a wordpresst.
Az van hogy mikor regisztrál és belép valaki akkor ott van hogy adminisztráció és onnan bejön a profil oldal.
Na én ezt szeretném eltüntetni onnan. Nem akarom hogy elérhető legyen. Remélem nem túl hülyén írtam le mit szeretnék.
+Még olyat szeretnék hogy ha valaki be van lépve akkor a kijelentkezés szó szó fellet kiírja hogy “Bejelentkezve XY néven”.
Ezeket hogy tudnám megoldani?
Ha kell küldök oldal címet is.
Itt egy plugin: link
Ezzel eltűntehteted a feliratkozók elől a dashboardot, de a saját profil oldalukat nem kéne eltüntetned. Akkor hol állítják be a jelszavukat, felhasználónevüket…stb?
A másikra pedig itt egy tutorial, ahol leírják, hogyan kell megjelenítenia a bejelentkezve xy néven részt:
link
A formázás része persze lényegtelen számodra, azt a saját oldaladhoz kell alakítanod.
@Sneaky van rá plugin amivel teljesen elérhetetlenné teheted az admint és a usereknek ezeket a dolgait kitheted az oldalra formokba…
Köszönöm a segítséget.
Nem akarom hogy a felhasználók jelszót meg valamit változtassanak. Legyen nekik jó amivel regisztráltak.
Köszönöm a segítséget.
Nem akarom hogy a felhasználók jelszót meg valamit változtassanak. Legyen nekik jó amivel regisztráltak.
Ezért szeretném hogy teljesen elérhetetlen legyen számukra.
Itt egy kép kb ennyit akarok és akkor talán annak a helyére rakom amit mondtam hogy bejelentkezve XY néven.
És akkor még egy kérdés. Azt el lehet intézni hogy ne e-mailban kapjanak jelszót a felhasználók hanem ők adják meg amit szeretnének?
Sziasztok!
Engem két dolog érdekelne a témával kapcsolatban.
- A Meta menünél át lehet írni az Adminisztrációt Vezérlő pultra?
- Avatart hol tud beállítani a Felhasználó? Mert én ilyet a Vezérlőpult - Adatlapon nem találtam.
@Sneaky van rá plugin amivel teljesen elérhetetlenné teheted az admint és a usereknek ezeket a dolgait kitheted az oldalra formokba..
Elárulnád a nevét? Mert nekem is jól jönne egy két projekthez. :)
Sziasztok!
Engem két dolog érdekelne a témával kapcsolatban.
1. A Meta menünél át lehet írni az Adminisztrációt Vezérlő pultra?
2. Avatart hol tud beállítani a Felhasználó? Mert én ilyet a Vezérlőpult - Adatlapon nem találtam.
1. Itt egy fórum topic erről, több megoldás is van benne. És még egy.
2. Az interakció menüpontban van. (4 különböző szolgáltatás is)
1. A Meta menünél át lehet írni az Adminisztrációt Vezérlő pultra?
2. Avatart hol tud beállítani a Felhasználó? Mert én ilyet a Vezérlőpult - Adatlapon nem találtam.
ha arra gondolsz, hogy a felhasználók tölthessenek fel saját avatart, akkor az Add Local Avatar plugint nézd meg.
Adminisztráció átirása: tölts le a nyelvi könyvtárból a hu_HU.po filet-t. nyisd meg a poEdittel, van benne kereső, ird be az Adminisztráció szót, jelöld be, hogy tegyen különbséget nagy és kisbetűk között és igy CSAK azt az egyet fogja kiadni. Az angol szöveg site admin. A magyar részbe aztán már olyan forditást irsz be, amit csak szeretnél. Aztán mentsd el és töltsd vissza.
Köszönöm a segítséget.
Nem akarom hogy a felhasználók jelszót meg valamit változtassanak. Legyen nekik jó amivel regisztráltak. :D
Ezért szeretném hogy teljesen elérhetetlen legyen számukra.
Itt egy kép kb ennyit akarok és akkor talán annak a helyére rakom amit mondtam hogy bejelentkezve XY néven.
És akkor még egy kérdés. Azt el lehet intézni hogy ne e-mailban kapjanak jelszót a felhasználók hanem ők adják meg amit szeretnének?
ha CSAK azt a linket akarod kiszedni, akkor a wp-includes/default-widgets.php -ban keresd meg a Meta widgetet és azt a sort érvénytelenitsd. Nem fog látszani. De aki ismeri egy picit a WP-t, az beirja azt, hogy http://akármi.hu/wp-admin és ott is be tud majd lépni a saját admin felületére ....
saját jelszó megadás: Theme My Login plugin
ha arra gondolsz, hogy a felhasználók tölthessenek fel saját avatart, akkor az Add Local Avatar plugint nézd meg.
Adminisztráció átirása: tölts le a nyelvi könyvtárból a hu_HU.po filet-t. nyisd meg a poEdittel, van benne kereső, ird be az Adminisztráció szót, jelöld be, hogy tegyen különbséget nagy és kisbetűk között és igy CSAK azt az egyet fogja kiadni. Az angol szöveg site admin. A magyar részbe aztán már olyan forditást irsz be, amit csak szeretnél. Aztán mentsd el és töltsd vissza.
Igen, erre gondoltam, köszönöm. :)
szivesen
ha CSAK azt a linket akarod kiszedni, akkor a wp-includes/default-widgets.php -ban keresd meg a Meta widgetet és azt a sort érvénytelenitsd. Nem fog látszani. De aki ismeri egy picit a WP-t, az beirja azt, hogy http://akármi.hu/wp-admin és ott is be tud majd lépni a saját admin felületére ....
saját jelszó megadás: Theme My Login plugin
Igen-Igen pont ezt szeretném amit mondtál. Eddig amíg írtad meg is van hogy melyik fájlban kell módosítani de egyszerűen nem találom hogy melyik sor az amit töröljek. Fura mert eddig minden megvolt ami kellett.
Szaby: akkor ez valahogy bonyolultabb, mint én gondoltam. Sajnálom, hogy nem tudtam segiteni. De biztos jön majd egy okosabb, mint én
Köszy a segítséget.
Na sikerült. Azt az alap izét kiszedtem a fenébe. Találtam hozzá valami login plugint és azt megcsináltam jóra.
Már csak egy kérdésem van.
A képen a Password és a Confirm password szavakat hogy tudom magyará átírni? nem találom hol kell.
Egy Theme my login -rol van szó. abban kéne valamit átírnom de nem megy. Minden más megvan de ez a 2 szó nincs.
Szaby: a Theme My Loginban van egy nyelvi könyvtár. abban van egy pot file. letöltöd az ingyenes poEdit progit, azzal megnyitod és csinálsz egy uj katalógust pot file alapján. és szépen kezded leforditani. aztán hu_HU.po és mo néven abba a könyvtárba visszatöltöd. mert ha a plugin php file-jaiban irkálod át, az első frissités felül fogja irni a forditásod. igy meg el tudod tenni a magyar nyelvi file-okat “szűkösebb” időkre is
amugy valahol van szó a fórumban ennek a nyelvi file-jairól, miért nem keresel rá?
csak azt a két sort forditottam most le
176 sor, az nem is olyan sok