Sziasztok!
Egy weboldalon dolgozom, már lassan kulcsrakész… Viszont van egy problémám, ebben kárném a segítségeteket. A probléma nem nagy, de én mégsem találtam rá megoldást. Adva van egy profil oldal, minden felhasználónak, ahol a szokásos adatok mellett egyéb extra adatokat is meg lehet az adott felhasználóról tudni. Ha valaki kíváncsi a másikra, a kommenteknél rákattintva a nevére bejön az adatlapja az adott júzernak, a problémám az, hogy nem a felhasználó adatlapja jön be, hanem a saját adatlapunk jelenik meg. A kérdésem az, hogy milyen kód sort kéne nekem használnom ahhoz, hogy rendesen működjön ez a dolog? Az alábbi kóddal próbálkoztam, aztán ezt variáltam mindenféle módon, hozzátettem kódokat, elvettem, de nem akart jó lenni…:S valami tippet tudnátok ez ügyben adni?
Kösz, de már nincs szükségem a segítségetekre, sikeresen megoldottam egyedül.
Leírnád miként? Segítség lenne azoknak, akik hasonló problémára keresik a megoldást. Továbbá nem államtitok szerintem.
A dolog nagyon egyszerű a példában megtalálható egy sor, ami a felhasználókhoz való kapcsolódásért felelős. A loop-ba kell ez a sort beilleszteni. ‘author’ => $user_id,és már is össze kapcsolható egy-egy felhasználóval a loop, amit én az author.php-ba illesztetem be.
Code:
<?php
if(get_option('lp_include_blog') == "true") { $include_blog = "'blog'"; }
query_posts( array(
'post_type' => array(
'blog',
$include_blog,
),
'author' => $user_id,
'paged' => $paged )
);
?>