Felhasználó lehetőségeinek bővítése

Kedves Patai László!

Szeretnék segítséget kapni, de úgy látom ezzel nem vagyok egyedül. :slight_smile: Nemrégen kezdtem el használni a Wordpress-t és feltelepítettem a 3.0-s verziót.

Szeretnék egy olyan oldalt létrehozni, ahol a felhasználók nyithatnak maguknak saját blogot, tölthetnek fel a saját mappájukba képet, és ez a blog és a képek az ő általa létrehozott külön oldalon jelenjenek meg.

Jelenleg a wordpress alap sablont használom.

A segítséget előre is köszönöm, tisztelettel:

Lázár CSaba

Patai László csinálja meg helyetted amit szeretnél?

Vagy mondja el lépésről lépésre?

Szeretném én megcsinálni, mert szeretném tanulni közben a Wordpresst. Ha tudok kapni olyan segítséget, amivel meg tudom csinálni a lépésenkénti megvalósítást, az óriási segítség lenne.

A WordPress oldaláig már eljutottál. Abból a 3.0.3 a legfrissebb, azt kellene telepítened, vagy frissíteni rá.

A Multisite funkciót kell használnod.

A BuddyPress segít megalkotni neked azt, amit kívánságodban leírtál.

Az egész megalkotásához sokat kell olvasnod a WordPress-bibliát, azaz a Codex-et, a WordPress Magyarország Fórumját, használni a keresőket (a Fórumét és a Google-t is!), localhoston gyakorolni, alkotni, szenvedni, sírni, őrjöngeni, elégedetten hátradőlni, élvezkedni, örülni.

Ami pedig Patai Lacit illeti, vagy bárkit is neveztél volna meg a Fórumról; valóban azon van itt mindenki, hogy segítsen a másikon, tanuljon a másiktól. Ugyanakkor segíteni csak azon lehet, aki maga is tesz azért, hogy megvalósuljon amit szeretne.

Kedves Győző! Nagyon köszönöm a segítséget (mint pécsi a pécsinek!), és nekiállok a gyakorlatozásnak, és nincsenek illúzióim arról, hogy ez nem kemény munka, sok szenvedéssel, amit írsz, és remélem az öröm sem marad el.

Akkor nekiállok, azt szeretném kérdezni, hogy a BoddyPress plug-in van-e magyarítva, vagy azt nekem kell megcsinálnom?

Tudomásom szerint van részleges magyar nyelvi fordítása.

Pécsi ide, pécsi oda; használd a keresőket! A Fórumban erről többször is volt szó! :frowning:

Köszönöm, ráállok!