Felhasználó importálás

http://wordpress.org/extend/plugins/import-users-from-csv/A linkben található plugint használnám. Elmentem csv fájlba a táblázatomat, majd szeretném feltölteni, e hibát ír ki.

A táblázatot nem töltöm jól ki vagy más hiba lehet?

Esetleg ha tudtok jobbat ajánlani akkor kipróbálnám.Kérem aki tud segítsen.

[font=helvetica, arial, sans-serif:27jv0m2z]“Kérem aki tud segítsen.”[/font:27jv0m2z]

[font=helvetica, arial, sans-serif:27jv0m2z]A hibaüzenet nélkül nehéz lesz :)[/font:27jv0m2z]


Quote:

No user was successfully imported, please check the error log.
a hibaüzenet.

De tökéletes lenne egy másik plugin is ha létezik még ilyen...

És az error log-ban mi található :slight_smile:Ha jól látom ez csak exportál, de próbáld ki.

http://yoast.com/wordpress/users-to-csv/

bemásoltam volna azh is található lenne benne valami, de sajnos egy üres oldal hoz ki…

http://localhost/oldalam/wp-content/uploads/is_iu_errors.log

Üdv,Miért szenvedsz import bővítménnyel? Belépsz a phpmyadmin -ba ahonnan az usereket menteni akarod és lemented a wp_users tábla adatait. A másikba ahova importálni szeretnéd beimportálod.

Mert egyenlőre nemtudom, hogy pontosan honnan kell majd importálni a felhasználókat. Ezért lenne kényelmesebb egy csv fájlból megadott adatokkal.Találtam egy ugyanilyen plugin, viszont ezzel az a bajom, hogy beimportálja a lehasználókat, viszont nem jól tölti ki az adatokat.

http://wordpress.org/extend/plugins/csv-user-import/Csak a “Név” oszlopba írja az összes adatot, tehát felh név, jelszó, e-mail…

Belépsz phpmyadmin-ba -> belelépsz az adatbázisodba -> belelépsz a wp_users táblába -> exportálás menüpontra kattintasz.Belépsz a másik phpmyadmin-ba ahova importálni szeretnéd a felhasználóid -> belelépsz az adatbázisodba -> belelépsz a wp_users táblába -> importálás menüpontra kattintasz betallózod az előzőleg lementett wp_users táblát és rányomsz az importálás gombra.

igen ezt értem és tudom is köszönöm, hgy leírtad azért. Viszont nemtudom, hogy ahonnan a felhasználók lesznek az ugye wp alapból van-e…ezért szeretnék egy ilyen plugint használni.