Felhasználó hozzáadása

Sziasztok!

A bloglogon indítottam egy blogot, de nem találtam ottani helpet, ezért itt próbálkozom.

Társszerkesztőt szeretnék a bloghoz adni, de nem találja az illetőt. Próbáltam én is regisztrálni a nevében, hátha nekem sikerül, de csak a bloglogra sikerül és amikor rákeresek, azt írja, hogy ilyen email címmel nem talál senkit és előbb regisztráljon.

Valószínűleg, rossz helyen próbálkozunk, de mást nem találtam… Esetleg van valakinek ötlete, hogyan kellene/tudnám hozzáadni?

Előre is köszi a segítséget!

Nem csináltál Te ott semmit rosszul …

Kipróbáltam. Nick1-gyel regisztráltam, nyitottam egy blogot. Hozzá akartam adni nick2-tőt, kérte a rendszer, hogy regisztráljon. OKé, regisztrált nick2 is. Aztán felmentem nick1-gyel, fel akartam venni társnak, a rendszer meg közölte, hogy nem talál ilyen felhasználót … noha nick2 regisztrációját is aktiváltam …

Szerintem hagyd a csudába a bloglogot. Ha nem akarsz saját tárra tenni WP-t, akkor próbáld meg inkább a blogolj.net-et.

Oh, akkor azért megnyugodtam, hogy ezek szerint nem önhibámból fog ki rajtam! :slight_smile:

Ezen az oldalon meghívást is találtam, ami a legegyszerűbb. Nagyon köszi a segítséget!

Nagyon szivesen :slight_smile:

+1 ember charlie-nak :slight_smile:

Ki az a charlie?