Sziasztok!
Elkészült a weboldal, fileokat feltöltöttem a tárhelyre, adatbázis lementettem, majd azt is feltöltöttem.
Csak épp az admin menüben a beállítások a localhostra mutatnak…
Ãgyhát localhoston beléptem. Ãtírtam az oldal nevét localhostrol iconsult.hu-ra és az alatta levőt is, mentettem, megpróbáltam belépni.
Az iconsult.hu belépő képernyője jön be…a localhosté nem…viszont nem tudok belépni…mi az alapértelmezett felhasználónév és jelszó?
Még file feltöltéskor a wp-config.php-t átírtam, hogy kapcsolódjon az adatbázishoz.
define('AUTH_KEY', 'kód1');
define('SECURE_AUTH_KEY', 'kód2');
define('LOGGED_IN_KEY', 'kód3');
define('NONCE_KEY', 'kód4');
Mindegyik más kódot tartalmaz ahogy a leírás kérte…jó lenne ha localhoston vagy szerveren be tudnék lépni, légyszi segítsetek mert az este kész kell lennem.
Vagy hogy tudok mindent visszaállítani a localhostra?
Eseteleg egy újratelepítés nem segítene roliika82?
csak a siteurl és home értéket kell átírni az adatbázisba a helyes url-re.
A wp_postban az url-eket nem? Mert a kommentekben az összes localhostra mutat és a linkek urlje is.
wp_options
de a legjobb az lenne, hogy localhoston átírod a beállításoknál, aztán utánna kiexportálod az adatbázist, felrakod a szerverre, stb. és jó lesz.
pontosan mit is akarsz amúgy?
Belépni az admin menübe pl…merthogy nem enged…amit kiküldött kódot nem fogadta el…még a szerveren lévő adatbázisát buherálom…ha nem jön össze akkor az lesz amit mondtál, köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
hát ha nagyon nincs meg az admin jelszó akkor reseteld le. http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password
Huh…localhoston betudtam lépni és localhost adatbázisát visszatudtam állítani…leizzadtam nem kicsit. :blink:
Nah akkor…localhost adatbázis lement.
Fileok 1az 1ben feltesz szerverre
adatbázis feltölt
adatbázisban localhost átírás iconsult.hu-ra
wp-config.php-ben
define('AUTH_KEY', 'Ä‚Ârd ide valami nagyon bonyolultat');
define('SECURE_AUTH_KEY', 'ide valami még nehezebbet');
define('LOGGED_IN_KEY', 'ide valami harmadikat');
define('NONCE_KEY', 'és ide pedig még egyet kérek szépen');
Ez mi? Ugye egyik sem belépési jelszó lesz? Vagy igen?
Ezek a lépések ebben a sorrendben mehetnek? :huh:
ezekkel neked nem kell foglalkozni, a telepítő mindent megcsinal ha jól telepíted.
Telepítő?
Egy wordpress alapú oldalt csináltam localhoston.
És szerverre szeretném tenni.
Milyen telepítő? :blink:
Végigcsináltam.
Azt mondja
Miért? :(
Kevés a memória, a php.ini-ben adjál neki magasabb értéket.
A 2567-es sora így néz ki
Nem lehet esetleg hogy itt a szerverrel van valami gubanc?
Huhú tuttam tutttamén :rolleyes:
Köszönöm! A szerver sajna nem az enyém…szólok az üzemeltetőnek.
Mikvannak…jólett. :)) Lehet még pár órácskát kínlódtam volna vele, köszönöm nektek!
Kevés a memória, a php.ini-ben adjál neki magasabb értéket.
[s:d4g0skx8]Ezt kb. sehol nem tudja megtenni egyébként.[/s:d4g0skx8] Igen, ezt kb. a szolgáltatók 98%-nál nem tudja megtenni egyébként.
Nálam a szolgáltató ad egy felületet, ahol rongálhatom a beállításokat. Igazad van; pongyola volt a megfogalmazás - ha nincs hozzáférésed, akkor irány a szolgáltató, és meg kell kérni rá. Vagy ilyesmi…
Nálam a szolgáltató ad egy felületet, ahol rongálhatom a beállításokat. Igazad van; pongyola volt a megfogalmazás - ha nincs hozzáférésed, akkor irány a szolgáltató, és meg kell kérni rá. Vagy ilyesmi... :)
egy bizonyos limitet (amit default állít be, ha nem akkor ott más gondoko is lesznek) nem tudsz felülbírálni. tehát pl. megadja default, hogy 128 mega, te hiába állítasz be 256-ot, nem fog érvényesülni.