Fejrész probléma

Sziasztok!

Teljesen új vagyok ebben a világban, mivel egy rendszergazda helyett vettem át a honlap karbantartását. Biztosan használom a számítógépet, viszont a programozáshoz nem értek.

Olyan problémával találkoztam, amivel kapcsolatban egy informatikust is megkérdeztem, viszont ő sem tudott biztos megoldást erre.

A honlapon a fejrészt próbáltam meg módosítani, viszont a médiatár nem működik a testreszabásnál.

Annyi tanácsot kaptam, hogy ez a hiba:

“NetworkError: 500 Internal Server Error - http://hermannzenesuli.hu/wp-admin/admin-ajax.php

Megoldás van rá?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv

Szerverhiba. Kapcsold ki a bővítményeket és próbáld úgy.

Ne kapcsolj ki semmit. (Teljesen rossz megoldás kikapcsolni a bővítményeket, mivel néhány oldalnál annyira össze van fonódva a téma és a bővítmények hogy errort fog írni ha egy szükséges bővítmény ki van kapcsolva, ekkor a témát előbb ki kell kapcsolni, visszakapcsolni a szükséges bővítményeket és a témát is visszakapcsolni. Ennél a debug log sokkal gyorsabb, biztosabb, és ráadásul ha kikapcsolod az egyik bővítményt és megállapítod hogy az hibás, attól még nem tudod hogy a hiba hol és miért jön elő.)

Csinád a következőt:

-írd hozzá a wp-config.php-hoz (ott találod ahová a szerveren a WordPress telepítve van):

<br />
define( 'WP_DEBUG', true );<br />
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );<br />
define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', true );<br />
error_reporting(1);<br />
ini_set('display_errors', E_ALL); 
```<br />
ha ezek közül az egyik már definiálva van akkor azt írd át 'true'-ra.<br />
-futtasd le a hibás oldalt<br />
-küldd el ide hogy mit ír a /wp-content mappában található debug log