Fejléckép dinamikus cseréje

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen plugingot javasolnátok a fejlécben elhelyezett kép véletlenszerű cseréjéhez?

Üdv:

z

Próbáltál az angol kifejezésre rákeresni? Itt a fórumba is volt már többször róla szó.

(az új alap sablon a Twenty eleven pedig alapba támogatja, onnan is lehet nézni a működését)

Vagy feltelepítesz egy slideshow-t és beteszed a megjelenésed fejlécébe.

Szia!

Köszi a választ.

A fórumot nézegettem, de valahogy nem látok hasonló témát (akkor nem is nyitottam volna új témát). De persze lehet hogy csak nem keresgéltem rendesen :rolleyes:

A Twenty eleven -t megnéztem, de azt az én sablonom is tudja. Nem olyanra gondoltam. Ott ugyanis az van, hogy ha elhagyod a lapot. Az új lapon már más kép van. De mindig csak akkor cserélődik, ha belépsz az adott lapra. Amire én gondolok, az az, hogy a lap nézegetése közben cserélődik. És lehet szabályozni a cserélődés ütemét. Esetleg még valamilyen efektet is be lehet állítani (ahogy mondjuk az egyik kép át megy a másikba). De nekem már efektek nélkül is jó lenne.

Próbáltam angolul is rákeresni, és hát meglehetősen sok találatom is volt. Bővítményeket is próbálgattam, de valahogy nekem nem sikerült életre keltenem egyiket se. A leírások szerint sok módszer van a fejlécek cseréjére. Abból a bővítmény csak egy verzió a sok közül. De mivel a php-t nem nagyon ismerem, gondoltam, nekem egyenlőre az is elég ha van ilyen bővítmény (nem merek még belenyúlni a sablonomba). Mert általában a másik verziónak a sablon header.php jét írják, hogy azt kell megbuherálni :slight_smile:

Persze ha találnék egy szájbarágós leírást, hogy ezt hogyan is kell, akkor abba is belevágnék (talán). De előbb inkább valamilyen bővítménnyel próbálkoznék.

Azért is gondoltam, hátha valakinek van tapasztalata, és azt megosztaná velem is :slight_smile:

A slidesow -t hogyan gondolod betenni a fejlécbe? Az is egy bővítmény?

Üdvözlet mindenkinek, és bocsi ha hüle kérdéseim vannak,

Zeneoe

Ui.: Megjegyzem, annak idején megvettem a “Bevezetés a PHP5 programozásba” karcsú kis könyvecskét (1032 oldal). De nekem kicsit még olyan mint a relativitás elmélete. És csak messziről nézegetem :slight_smile: . De majd csak megbarátkozunk :slight_smile:

A slideshow egy képcserélő. A wordPress.org/extend/plugins -nál a keresésbe beírod és sok bővítményt fog kiadni. Azoknál érdemes nézelődni.