Üdv! Olyan kéréssel fordultok itt a többiekhez, hogy a minap Wordpress-ben fejlécet akartam változtatni. A régit lecserélni újra. A lap viszont teljesen összeomlott, kusza lett.
A header.php-be mentem, ott szerkesztettem annyit, hogy ".../xy.png"-t átírtam, átneveztem pl erre ".../abc.png". Magyarul csak annyit szerkesztettem, hogy a fájt átneveztem.
úgy volt igazából, hogy rámentem arra, hogy szerkesztés. az ég világon semmit nem állítottam, majd fájl módosítása. itt összeomlott (ahogy a képen látszódik). ezután a Notepad-dal írtam át a header.php-t, hátha az a gond. ez a kód egyébként, én nem nagyon tudom megoldani. (WP-t is egy ismerősöm töltette fel, ehhez nem értek)
[igazából a fejléc cseréje megy, tudom mit és hol kell átírni, de a lap továbbra is szét van csúszva. ha valakinek adok FTP-adatok, tudna rajtam segíteni? vagy a kódból kiolvasni, mi okozhatja a problémát?]
a legegyszerűbb szerintem az lenne, ha újra lenne rakva a Yamakazi téma. mert ideiglenesen beállítottam egy másikat, az jó. mintha a Yamakazi index.php-val lenne valami. fontos lenne nekem azt a témát visszatenni.
Valószínűleg a számítógépeden szerkesztetted a fájlt. Valószínűleg wint használsz és nem figyeltél arra, hogy UTF8-ban ments bom nélkül. Miért nem a wp adminban szerkeszted, ha már tudod, mit kell átírnod? Ott nem érnek ilyen meglepetések (ha jól van náluk a karakterkódolás beállítva).
A tárhelyen ha volt mentésed (automatikus) vissza tudod állítani. Sajnos ennek a módszernek az a problémája, hogy mikori a mentés, mert az azután elkövetett változtatások nem lesznek meg.