mike: igy nem lesz jó, ez kevés infó :)
melyik verziójú WP, milyen tárhelyen, milyen sablonnal?
Hát a Verzió 3.0.1
okhost.eu
milyen sablonnal? ezt nem értem annyira... :$
Vezérlőpult - Megjelenés -Aktuális sablon: na annak mi a neve?
van itt topic az okhost-ról, keresd meg és olvass bele. a tárhelyek környékén lesz …
erre a sablon névre keresve a wordpress.org ezt a listát adja:
http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Simplicity
ezek között van?
azt én sem … én csak olyan sablont használok, amit a wordpress.org “raktárából” letölthető. mi lenne, ha egy olyannal próbálkoznál?
esetleg megnéznéd a WP-d alap működésének rendjét a default TwentyTen sablonnal? hogy azzal működik-e minden rendesen?
és ismételni tudom csak: nézz utána itt a fórumban, hogy kinek mi a tapasztalata az okhost.eu-val …
Sablonváltásnál megmarad minden, csak a “kinézet” változik a weblapon.
Amúgy Admin > export-import funkcióval minden bejegyzést lementhetsz.
Flash Header Rotatornál nem lehet valahogy megoldani, hogy akkor váltson képet, amikor újra betöltjük az oldalt vagy valamelyik bejegyzést kiválasztjuk? Mert a beállításokban sajnos ilyen nem szerepel, csak olyan, hogy percenként, óránként stb. pedig jó lenne egy ilyen is benne. De nem lehet valahogy beleírni egy ilyen funckiót?
Majd kipróbálom, de hogy lehet 777-esre állítani az attribútumokat?
Szerintem már nem kell 777 jog - ha mégis, akkor FTP jogosultságok módosítása pl: http://bdeg.sopron.hu/tchaby/erettsegi2005/tetelek/21/21.htm (lap alján)
Köszi, csak mert közben költöztetném a weblapom, de eddig inkább kevesebb sikerrel, mint többel.
ÓÓÓJEEEE 777es jogosultságot minden könyvtárra és file-ra!!
Aztán adj fel hirdetést angolul és garantáltan 15percen belül úgy széthackelik az oldalad hogy csak pislogsz…
Azért kérdeztem a 777-es jogosultságot, mert a plugin azt írja, hogy annak a mappának, amiben a képek vannak ilyen jogosultság kell.
Sziasztok.
Most tanulmányozom a Wordpress-et egész jónak tünik.
Egy kérdésem lenne, fejlécbe .swf kiterjesztéső animálást hogy lehet berakni?
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Ha jól emlékszem a flash header rotator kezeli az swf-et is.
Mivel az swf a shockwave flash roviditese, igy igen, nagy valoszinuseggel kezeli.