Helo! A következő sablon szerkeztésében kérnék segítséget. Ebben a sablonban: http://wordpress.org…es/twentyeleven a fekete menü részt szeretném világos szürkére tenni. Csak sajnos a kódban nem találtam sehol se. Valakinek lenne valami ötlete?
Előre is köszönöm a választ.
style.css 540. sor.
Helo! A következő sablon szerkeztésében kérnék segítséget. Ebben a sablonban: http://wordpress.org...es/twentyeleven a fekete menü részt szeretném világos szürkére tenni. Csak sajnos a kódban nem találtam sehol se. Valakinek lenne valami ötlete?
Előre is köszönöm a választ.
Telepítsd a firebug nevű addont firefox alá azzal könnyen meg találod pl a szineket.
Köszönöm a a gyors választ és a segítséget! Feltelepítettem a firebug addont de semmi változás a pluginokban ott van a firefox verzióm 9.0.1. Még egy kérdésem lenne a menü pontok színe most fehér és a a világos szürkével nem valami kontrasztos keresgéltem de nem találtam ezeket.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Most építem a honlapom masszazs.joindulatshop.hu érdeklődnék, hogy a fejrészben megjelenő cím betűméretét, efektjét hol lehet megváltoztatni?
Továbbá, az oldal címe megjelenik a tartalmi részbe, amivel nem is lenne gond, de annak szintén hol lehet a betűtípusán változtatni, ill. az efektjén? Ha az nem lehet, akkor, hol lehet kikapcsolni?
A Mantra sablon beállítások —> Szöveg beállításokkal már próbálkoztam mind két témában, de eredménytelenűl. Chrome-t használok!
Előre is köszönöm a válaszotok!
Scott
- style.css 431. sor text-shadow
- style.css 670. sor text-shadow
Köszi, de nála nincsenek megszámozva a sorok hogy lehet megtalálni másképp, amit leírtál?
Használd a notepad++ kódszerkesztőt, ott meg lesznek számozva a sorok.
Köszi! Sikerült kivennem az efekteket, de a 2. betűtípusát hol lehet megváltoztatni? Mert a sablon beállításoknál hiába van átírva…
Megoldódott! Cufon
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy egy méretre rajzolt logó ami 1000X288-as, nem stimmel a fejrészbe.
http://bringadivat.hu
Oldalt egy vékony fehér csík látszódik. Hogyan tudnám eltüntetni?
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az alábbi oldalon miért jelenik meg egy kék keret a logó körül, de csak ha explorerben nyitom meg? Mozillában és Chrome-ban is teljesen jól működik.
Valaki tudna segíteni benne? Az oldal: www.notrix.hu
Köszi előre is!
Mivel az Explorer alapba hozzáadja a linkkel képekhez. A fejlécben hozzá kell adni a border:0px; értéket. Ezt html szerkesztéssel teheted meg.
Beleírtam a header.php-ben a logóhoz tartozó részhez, hogy border:0px; de továbbra is ugyanúgy megjelenik. Nem jól csináltam? (bocsi, nem vagyok programozó, kezdő vagyok még ebben border:0px;
de továbbra is ugyanúgy megjelenik. Nem jól csináltam? (bocsi, nem vagyok programozó, kezdő vagyok még ebben
vagy:
Köszi! SIkerült!
Helló! A Slide nevű sablonnal készítek egy honlapot… a menüsor a vetítés felett van és szeretném a vetítés alá tenni közvetlenül… nem találom, hol kell beállítani. Tud valaki segíteni?
Üdv
Én is segítséget szeretnék kérni , hogy hogyan tudom megszüntetni hogy a legördülő menü ne a fekete csík mögött legyen hanem előtte.
www.tolatoradar.com
segítséget előre is köszönöm.
át írtam de semmi
#navigation { padding: 0 35px; height: 40px; background: #121212; position: relative; # z-index: 500; }
#navigation-inner { margin: auto; width: 1040px; position: relative; }
#navigation { padding: 0 35px; height: 40px; background: #121212; position: relative; # z-index: 500; }
#navigation-inner { margin: auto; width: 1040px; position: relative; }