Fejléc probléma (fehér csík)

Sziasztok!

Wordpress -> blogsixteen design-et használok és van benne egy fehér csík amit nem tudok eltávolítani. Honnan kellene megközelítenem?

http://kepfeltoltes.hu/160717/forumra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160717/asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez lenne a fő probléma, valaki valami hasznos tanácsot hogy mit hol keressek, hogy el tudjam onnan távolítani?

style.css 919. sor környékén:

<br />
.site-description::after {<br />
<br />
    border: 0px solid #eee;<br />
    content: "";<br />
    display: block;<br />
    margin: 7px 0;<br />
    max-width: 150px;
```<br />
Eredetileg a border értéke 2px, az csinálja a "fehér csíkot", azt kell nullára átírnod.

[font=arial, helvetica, sans-serif:1xzuvzb5]Számomra egy hatalmas isten vagy! Köszönöm szépen![/font:1xzuvzb5]

El ne hidd! Ez egy szemfényfejtő trükk attól, aki éppencsakhogy egy lépéssel jár előtted, vagy már sokat látott!

Jobb, ha megtanulod inkább, hogy miképpen segíthetsz hasonló szituációban magadon; jobb mindig, ha tudod, hogy mit miért, és nem a kész eredmény láttán tartasz valakit, érdemtelenül, hozzáértőnek.

Ha feltelepíted a Firebug-ot, akkor rálépsz a honlapodra, elindítod, és amelyik részre húzod az egeret, a hozzátartozó információkat mutatja, értékekkel együtt. Azokat kell alaposan figyelembe venni, akár online próbálgatni a Firebugon keresztül (ez nem bántja a honlapodat, csak mutatja, hogy mi lenne az eredménye a használt értéknek).

A “trükk” csak annyi volt, hogy éppen a Fórumon jártam, egy másik kérdés kapcsán véletlenül fel volt telepítve a kísérletezgetős oldalamon, a Firebugot sokszor használom, egy egyenes CSS sort ugyan nem biztos, hogy tudnék írni (mentségemre szólva PHP-t sem :slight_smile: ), de azt tudom, hogy az oldal kinézetének szabályait többnyire a css-ben kell keresni, és annyi gyakorlatom is van már, hogy ránézésre láttam a megoldást, kipróbáltam, eltaláltam, megírtam.

Használj te is gyakran ilyen cuccokat, bátran, sokszor, és kiderül, hogy nem varázslat, hanem némi alaptudás, sok gyakorlás és tapasztalat. :slight_smile: