Sziasztok!
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a főoldalaimnál a fejlécet és a láblécet elrejtsem, hogy a főoldalaim valóban úgy nézzenek ki, mint egy “rendes” weboldal?
Előre is köszönöm! 
Érdekes kérés, de megoldható. Egyszerűen töröld ki az index.php -ból a részt, a helyére írd be .
A header.php-ból pedig a utáni részt töröld, így el fog tűnni a fejléced.
Én kiváncsiságból megcsináltam most a defaulton … hát, elég rusnyán néz ki

attól “rendes” egy weboldal…? :blink:
Jaja, attól bizony. Főleg annak, aki eddig leginkább html cumókat csinált. Én is igy voltam vele az elején. Nekem is nagyon “rendetlennek” tűnt
Azért is választottam olyan sablont, ami leginkább egy táblázatos szerkezetű html oldalra hasonlit. És igyekeztem, hogy még jobban hasonlitson rá 
Pepe miért akarod eltüntetni a fejlécet és a láblécet?
Lehet, hogy kicsit pontosabban kellett volna fogalmaznom.
Csak az oldalaknál akarom eltüntetni, a Főoldalon, Bejegyzéseknél… stb. nem. Csak is az oldalaknál, mert többnyire értékesítési oldalak és nem akarom, hogy elkalandozzon a látogatóm. 
Ebben az esetben is jó a “töröld ki az index.php -ból a részt, a helyére írd be .
A header.php-ból pedig a utáni részt töröld, így el fog tűnni a fejléced.” megoldás, vagy így már nem?
A page.php-ban is van , akkor ott kell kitörölnöd … De ha a header.php-ból törölsz, az szerintem a főoldalra is ki fog hatni …
Egyszerűbb, ha kiirod az Oldalakon, hogy mindenki arra figyelejen, amire Te akarod 
Oldal sablon (page.php) töröld amit szeretnél eltüntetni (amit codee47 javasolt)
Hitetlen: az oké, ha a page.php-ból törli a -t. De attól még a ott marad. Abban meg ott a fejléc. És Pepe azt is szeretné elsinkelni onnan … :unsure:
… header.php-ból pedig a utáni részt töröld, így el fog tűnni a fejléc.
Persze, ekkor minden oldalról eltűnik a header rész…, tehát vagy készítsen saját egyedi oldalt…
Vagy másolja át a header részt a page.php -ba, és utána módosítsa (törölje) az oda nem kívánt részeket…
... header.php-ból pedig a utáni részt töröld, így el fog tűnni a fejléc.
Persze, ekkor minden oldalról eltűnik a header rész..., tehát vagy készítsen saját egyedi oldalt...
Vagy másolja át a header részt a page.php -ba, és utána módosítsa (törölje) az oda nem kívánt részeket...
Köszi mindenkinek a segítséget, azt hiszem egyenlőre ezt még pihentetem! :D
Nem annyira bonyolult, mint első hallásra/látásra tűnne…
Ha tudsz angolul - itt le van írva micsináltam + kapsz egy (angol) útmutatót és egy példa Oldal template-t
http://istvanhorvath.com/blog/html-template-into-wordpress/
Nem fogom az egész izét lefordítani itten nektek; a lényege ennyi:
fogd az “értékesítési oldalad” amit sima HTML szerkesztőben gyártottál, nevezd át .php-nak, írd a tetejére azt a pár sort, amit mutatok a blog posztban, és nyomd fel a sablonod könyvtárába. Utáan Oldal alkotásánál válaszd ezt a sablont.
Jééé, működik
szuper, köszi