Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy vajon mi lehet a baj, ha a téma aktiválásakor egy teljesen üres oldalt kapok.
Megcsináltam leírás szerint mindent, ahogyan a dokumentáció is tartalmazza de aktiválásnál tovább nem jutok.
minden témánál vagy csak egynél?
alapsablonnal minden működik?
Nekem is teljesen hasonló a problémám.
- Friss WP, teljesen műáködik, feltelepít, tesztoldalakat létrehoztam, stb…
- Aktiválom a sablont, amire szükségem van, tesztelgetek, minden rendben.
- gép kikapcs, jó éjt
- másnap reggel be akarok jelentkezni, és maga az oldal bejön, de a wp-admin / login helyén üres oldal virít.
- FTP-re belépek, átnevezem a sablon könyvtárat, oldal frissít, alap sablon visszaált.
- a login/admin oldal látszik, be tudok jelentkezni - mondom JUHÉ!
- újra aktiválom a sablont, kilépek, belépnék…
- megint üres oldal fogad a login helyén.
Tipp?
Ez a sablon:
http://wpthemesdir.com/download-free-green-spa-wordpress-theme/
gyanús, hogy 3+ verzió alatt nem megy. Mod: 2.9.1 alatt sem megy.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is,
Kunó
Szedd le a suffusion sablont, és tologasd ilyenre…
Fene tudhatja, hogy mi ütközik mivel. Wp újratelepítés is megvolt (az adminból)? Meg minden bővítmény kikapcs mellett is azt teszi?
Teljesen szűz oldalon, használat nélküli, minden nélküli módon ezt csinálja.
(csak ez a sablon… illetve, ahonnan szedtem, a többi sablon is gyanús, hogy így műkszik. Lehet, hogy van rá általános megoldás? Jó lenne…)
Akkor minden radír: fájlrendszertől az adatbázisig, új DB létrehozása, újra fájlfeltolás (alkönyvtáranként, mert valami sérült lehet), aztán telepít a böngészőből, megnéz, hogy rendben van-e, majd feltol a sablon az Adminból, és ránéz.
Ha jó, akkor örül és tovább, ha nem, akkor elfelejt az a sablon.
Akkor elfelejt a sablon. Most gyalultam le mindent.
Pedig a feleségem ebbe szeretett bele. Szegény, most kereshet megint újat…
Nem lehet valamit belenyúlni?
Oh, hát a feleségek márcsak ilyenek, nem???..
Feltettem egy tesztoldalra, bekapcsoltam, kiléptem, majd adminba vissza, ott csak 2 sor hiba fogadott, de a hősies belépés gomb nyomásra a továbbiak is megjöttek:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-login.php on line 365
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 737
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 738
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 739
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 934
Aztán én is FTP-vel gyalu, coockiek törölve, majd nehezen visszamásztam.
Ha friss házas az ember, akkor is 4x meggondolja, hogy nekiálljon-e ezt puszilgatni.
Vedd le a képet a demoról, töltsd le a suffusiont, színezd ki olyanra, mint ezt, tedd fel rá a képet, aztán az legalább működni fog. :)
@kbkuno:
de lehet teljes sablont újraírni (mármint a függvényhívásokat ill. a functions.php-t)
mindig érdemes a sablon korát megnézni…
http://wpthemesdir.com/download-free-green-spa-wordpress-theme/
ahogy elnézem ez is “sablongyűjtemény” amiben vannak már lassan 5 évesek is…
ez alatt a rendszer nem keveset változott! Érdemes naprakésznek lenni!:
wordpress.org/extend/themes ill. sablon-t készítők honlapjai… pld web2feel de ő kódolja a lábléceket…