Fehér üres oldal sablon aktiválásakor

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy vajon mi lehet a baj, ha a téma aktiválásakor egy teljesen üres oldalt kapok.

Megcsináltam leírás szerint mindent, ahogyan a dokumentáció is tartalmazza de aktiválásnál tovább nem jutok.

minden témánál vagy csak egynél?

alapsablonnal minden működik?

Nekem is teljesen hasonló a problémám.

• Friss WP, teljesen műáködik, feltelepít, tesztoldalakat létrehoztam, stb…

• Aktiválom a sablont, amire szükségem van, tesztelgetek, minden rendben.

• gép kikapcs, jó éjt

• másnap reggel be akarok jelentkezni, és maga az oldal bejön, de a wp-admin / login helyén üres oldal virít.

• FTP-re belépek, átnevezem a sablon könyvtárat, oldal frissít, alap sablon visszaált.

• a login/admin oldal látszik, be tudok jelentkezni - mondom JUHÉ!

• újra aktiválom a sablont, kilépek, belépnék…

• megint üres oldal fogad a login helyén.

Tipp?

Ez a sablon:

http://wpthemesdir.com/download-free-green-spa-wordpress-theme/

gyanús, hogy 3+ verzió alatt nem megy. Mod: 2.9.1 alatt sem megy.

Tud valaki segíteni?

Köszönöm előre is,

Kunó

Szedd le a suffusion sablont, és tologasd ilyenre… :slight_smile:

Fene tudhatja, hogy mi ütközik mivel. Wp újratelepítés is megvolt (az adminból)? Meg minden bővítmény kikapcs mellett is azt teszi?

Teljesen szűz oldalon, használat nélküli, minden nélküli módon ezt csinálja. :frowning:

(csak ez a sablon… illetve, ahonnan szedtem, a többi sablon is gyanús, hogy így műkszik. Lehet, hogy van rá általános megoldás? Jó lenne…)

Akkor minden radír: fájlrendszertől az adatbázisig, új DB létrehozása, újra fájlfeltolás (alkönyvtáranként, mert valami sérült lehet), aztán telepít a böngészőből, megnéz, hogy rendben van-e, majd feltol a sablon az Adminból, és ránéz.

Ha jó, akkor örül és tovább, ha nem, akkor elfelejt az a sablon. :slight_smile:

Akkor elfelejt a sablon. Most gyalultam le mindent.

Pedig a feleségem ebbe szeretett bele. :frowning: Szegény, most kereshet megint újat…

Nem lehet valamit belenyúlni?

Oh, hát a feleségek márcsak ilyenek, nem???.. :slight_smile:

Feltettem egy tesztoldalra, bekapcsoltam, kiléptem, majd adminba vissza, ott csak 2 sor hiba fogadott, de a hősies belépés gomb nyomásra a továbbiak is megjöttek:

Quote:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-login.php on line 353

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-login.php on line 365

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 739

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-content/themes/Green_spa/functions.php:546) in /var/hosting/web/no1pecs.hu/website/www/wp-includes/pluggable.php on line 934

Aztán én is FTP-vel gyalu, coockiek törölve, majd nehezen visszamásztam.

Ha friss házas az ember, akkor is 4x meggondolja, hogy nekiálljon-e ezt puszilgatni.

Vedd le a képet a demoról, töltsd le a suffusiont, színezd ki olyanra, mint ezt, tedd fel rá a képet, aztán az legalább működni fog. :)

@kbkuno:

de lehet teljes sablont újraírni (mármint a függvényhívásokat ill. a functions.php-t)

mindig érdemes a sablon korát megnézni…

http://wpthemesdir.com/download-free-green-spa-wordpress-theme/

ahogy elnézem ez is “sablongyűjtemény” amiben vannak már lassan 5 évesek is…

ez alatt a rendszer nem keveset változott! Érdemes naprakésznek lenni!:

wordpress.org/extend/themes ill. sablon-t készítők honlapjai… pld web2feel de ő kódolja a lábléceket…