Fehér szöveg a szerkesztés alatt

Oldal és hozzászólás szerkesztése közben a betűszín fehér. Nem látszik, csak ha kijelölöm.

“Szöveg formázás fejléc” (a szöveg mező tetején) az oldal betöltése után 2mp mulva eltűnik.

Ez mitől van? :frowning:

WP 3.0, NotesIL 0.4 sablon, bár nem hiszem, hogy ez lenne a gond.

A szöveg admin vezérlőpultban történő szerkesztésére gondolsz? Ott fehér?

Valamint (amellett,amit syska is kérdezett) azt is jó lenne tudni, hogy beillesztett szövegről van szó, vagy ott helyben írod?

Azt pedig, hogy sablon szintű problémáról van-e szó, úgy a legkönnyebb kiszűrni, hogy visszaállítod az alapértelmezett sablonra, és megnézed, hogy úgy is előfordul-e a hiba.

Igen, a vezérlőpulton belüli szerkesztésre, és írásra gondoltam. Most raktam fel a WP-t, hogy ezt a weboldalamat is könnyen tudjam szerkeszteni. Elkezdtem írni, és azt láttam, hogy nem sikerült belekattintani a mezőbe. Aztán kiderült, hogy mégis, de csak kijelölésre látható.

Nem a sablonnal van a gond, másikban is fehér. Azaz láthatatlan, de látogatóként látszik amit írtam.

Megpróbálom újrarakni az egészet, hátha másoláskor csúszott hiba a dologba.

Újra felmásoltam az egész állományt és működik! Lehet hogy valami lemaradt? :S

Másik kérdésem is lenne, remélem nem gond, hogy itt teszem fel :blush:

"Automatikus frissítés 3.1 verzióra.

Ez tényleg automatikus, vagy nekem kéne lépnem?

Ez jelenik meg és nem történik semmi sem, még egy óra mulva sem:

Quote:

Frissítés letöltése: (http://hu.wordpress.org/wordpress-3.1-hu_HU.zip) …

Ezt most nekem kéne letöltenem? Ha újra rámásolom a 3.-et a jelenlegire, akkor nem veszik el a már beállítitt adat és oldal halom?

Bal oldalon van egy frissítés menüpont, azon belül csak rá kell klikkelned az automatikus frissítésre.

Nem szokása a frissítésnek elcseszni a már meglévő dolgokat, de nem árt, ha frissítés előtt csinálsz egy adatbázis mentést.

(Én már nem szoktam, aztán lehet, hogy egyszer megszívom…)

'Andrea' wrote on '2011-03-09:

Bal oldalon van egy frissítés menüpont, azon belül csak rá kell klikkelned az automatikus frissítésre.

Értem, köszi.

Akkor ez nem működik :(

Miért ne működne? Milyen hibaüzenetet kapsz (ha kapsz), vagy mi a jelenség, amiből arra következtetsz, hogy nem működik?

17:41-es üzenetem.

Az idézett szöveget írja ki, és nem történik semmi az ég világon.

Hol írja ki? A frissítés menüben? Az admin felületen?

A frissítés menüben két gombnak kell lenni. Az első az automatikus frissítés, a 2. a letöltés

Bocsi, nem gondoltam volna, hogy az admin felületen kivül is lehet frissíteni :smiley:

Szóval, igen, admin felület, vezérlőpult alatt is megjelenik a frissítés link, arra kattintva a hu verzió alatt 3 gomb jelenik meg:

-automatikus frissítés

-(kézi) letöltés

-frissítés elrejtése

Elsőre kattintok és az idézett mondat jelenik meg. És semmi nem történik. Semmi eksön.

Pedig működnie kellene.

Akkor lehet, hogy a telepítésnél valamelyik fájl továbbra sem ment fel rendesen vagy lehet jogosultság probléma is. Töltsd le, csomagold ki és írd felül az előző verziót, a wp-config.php fájl kivételével. Ha nem működik a letöltés sem a wp admin felületén, akkor itt a fórumon a letöltések alatt találod az utolsó verziót.

(A bekapcsolt plugineket, ha vannak, kapcsold ki a frissítés előtt.)

A feltöltés után a http:// honlapod.hu/wp-admin/upgrade.php linkkel frissítesz.

Ha nagyon bizonytalan vagy, követheted ezt a leírást is.