Fehér lap effektus

Sziasztok,Teljesen elakadtam. Nagyon jól jönne egy kis segítség.Készítettem egy keresés funkciót egy wordpress alapú honlapra. Kb tízből hétszer teljesen jól működik, aztán néha nem jelenít meg semmit (csak egy teljesen fehér-üres lap látszik).

A wp-config - ban és a php.ini - ben is megnöveltem a memória limit-eket.

Ez egy működő és használatos webshop. Nem igazán próbálhatok ki vele bármit(pl a debug-ot bekapcsolni).Nincs valami ötletetek? Nagyon hálás lennék(amúgy először kérek így segítséget… )

Szia!Én a https://wordpress.org/plugins/query-monitor/ - bővítményt használom hibakeresésere. Minden háttérben futó folyamatot részletesen kilistáz! Nagyon részletesen! Mindent! (Csak adminból belépve látható, tehát a látogatókat nem fogja zavarni, ezt nyugodtan kipróbálhatod éles oldalon is!)Beleértve a keresési paramétereket, magát az sql futását, eredménytét, melyik sabon-fájlt hívta be, van-e error vagy warning, a lehet látni a WordPress teljes belső működésébe, nagyon részletesen.Igazából ez alapján már el lehet elindulni, és szűkíteni az adott hiba okát vagy forrását.(Szokás szerint nem árt ha a mysql, wp meg php programozás minimum alap (de inkább közép) szintem menjen, hogy az ember pontosan értse, amit a debug-részletes futásban lát)Próbáld ki, vannak hibák? Vagy mit látsz ha üres oldalt kapsz teszteléskor?András