Fehér "halál" bejelentkezéskor

Üdv. mindenkinek!most kezdtem el wordpressel foglalkozni. Feltöltöm a fájlokat, beállítom az SQL beállításokat karakterkódolás általában utf8, fel is megy minden az adatbázisra, megpróbálok bejelentkezni és egy fehér oldal jön be.

Fizetős tárhelyen próbálkozom (aldomainen)

mit tudtok javasolni?válaszaitokat előre is kösz!

“mit tudtok javasolni?”használd légy szíves a keresőnket!


'mano' wrote on '2010-05-26:
"mit tudtok javasolni?"

használd légy szíves a keresőnket!

már néztem de csak extrás megoldásokat találtam

GeriTol: próbáld meg ujra felmásolni az összes file-t, hátha valamelyik sérült …

GeriTol: mégegyszer elolvastam, amit irtál. De lehet, hogy nem jól értelmezem …1: megcsinálod az adatbázist

2: felmásolod a WP-t

3: böngészővel megnyitod a /wp-admin/install.php-t és beirkálod oda, amiket kérigy csináltad??? mert ha igen, akkor működni kéne!a subdomain könyvtárjába van felmásolva a WP??

Localhost on használtad már a worldpress t nem onnan töltötted fel és a localos elérés maradt benne?

Én már jártam úgy.Vagy abban egy olyan sablon volt beállítva ami most nincs telepítve?Mert az is okozhatja a problémát.

A törlés/újrafeltöltést már párszor megcsináltam, de sajnos eredmény nem volt.Viszont egy másik aldomainre is felraktam (a problémás eset előtt) a wordpress-t ott is localhosttal és az működött. Ezt (ami nem működik) is localhosttal. Tehát az az eset áll fennt amit Potyka elsőnek írt.

Mi a megoldás?


'GeriTol' wrote on '2010-05-26:
A törlés/újrafeltöltést már párszor megcsináltam, de sajnos eredmény nem volt.

Viszont egy másik aldomainre is felraktam (a problémás eset előtt) a wordpress-t ott is localhosttal és az működött. Ezt (ami nem működik) is localhosttal. Tehát az az eset áll fennt amit Potyka elsőnek írt.


Mi a megoldás?

Szia.


A phpmyadmin ban keresd az options táblát és a site url + home táblában írd át az elérési utat az domain nevedre.htt://localhost-http://teoldalad.hu ra

siteurl -hoz? Nekem ott a weblapcímem van… annak is kell lennie. nem?

Igen, de 2 helyet mondott az előtted szóló is: a másik a home url.

Ezt is közben néztem és ott is a weblapcímem van alapból beírva…

Hagyd meg a wp-config.php fájlodat és a wp-content könyvtáradat, majd a többit ftp-vel töröljed.A törlés követően a wordpress.org illetve a hu.wordpress.org címről töltsd le a legutóbbi verziót, bontsd ki a gépeden, majd FTP-vel töltsd fel a fájlokat, és ezt követően (a biztonság kedvéért) a böngészőbe írd be, hogy: http://oldalad_címe/wp-admin/upgrade.php és kövesd az utasításokat értelemszerűen.Ezt követően lépj be az oldalra.

idáig is a legútóbbi verzióval próbálkoztam, de megcsináltam amit mondtál, az upgrade kiírta hogy a jelenlegi verzió volt idáig is fennt szóval semmi probléma. Megpróbálok bejelentkezni és semmi, mgint az üres fehér lap hön be.Az az érdekesség hogy 3 aldomainen próbáltam, a legelsőn ment, utánna a többin nem. Az első kettőről ezek után letöröltem a wordpresst (az egyiken működött a másikon nem) és gondoltam akkor ezen működni fog, de nem.kódolásként utf8_general_ci -t használok de csak akkor rakja föl a wordpresset az adatbázisra ha így állítom be a configot:

Code:

/** Az adatbázis karakter kódolása */

define('DB_CHARSET', 'utf8');/** Az adatbázis egybevetése */

define('DB_COLLATE', '');

nincs olyan táblád, aminek a nevében van olyan, hogy: …cache

?

nincsen…

Légyszíves, áruld már el, hogy melyik tárhelyszolgáltatónál és milyen címen van az ominózus wordpress-oldal?Töröld ki ftp-vel az összes bővítményt (az Akismet kivételével), ha nem tudsz az admin felületre lépni, lehetséges, hogy egy beragadt, makrancos bővítmény(plugin) az okozója, vagy a tárhelyszolgáltató hibája, csak a debug bekapcsolása nélkül a hibaüzenet nem látható.Mivel új oldalról van szó, feltételezem, hogy nem sok tartalom van benne, tehát az adatbázist is lecsapnám, új adatbázis névvel és wp_prefix-szel létrehoznék egy másikat, és úgy telepíteném fel a wp-t.

az oldal a Maxer-nél van

semmi tartalom/plugin nincsen rajta, mivel telepítés után egyből nem lehet bejelentkezni…

Mégegyszer felvázolva (röviden) a helyzetet:
  [*]Felrakom a legújjabb verziót ftp-re

  [*]beállítom a config php-t

  [*]elindítom a telepítést

  [*]minden rendesen megy, megkapom az admin jelszót

  [*]megpróbálok bejelentkezni és jön a fehér oldal

  [*]még érdekesség, hogy kérek egy jelszó emlékeztetőt és megint jön egy fehér oldal mitha semmi se történt volna, de az emlékeztetőt elküldi az e-mailemre...

  [/list]

Tucatnyi oldalam van a Maxer-nél, az egyik legkiválóbb szolgáltató - szolgáltatói oldali hiba kizárható.Nagyon gyanítom, hogy a wp-config.php fájl szerkesztése közben nem valósul meg a BOM nélküli mentés.

Megvan a probléma…

Valószínűleg azért mert jegyzettömbbel nyitottam meg a config.php-t a kód elején volt pár szügségtelen karakter… ezeket töröltem, majd újra telepítettem.

Most minden működik!

Mégegyszer köszönök minden segítséget mindenkitől!