feedWordpress post szerzőlink beállítás

Hali!

FeedWordpresst használok az rss tartalom megjelenitéséhez…

Az lenne a kérdés , hogy miként tudom megjeleniteni az eredeti post származását vagy egy közvetlen linket.Vagy bármit ami utalna honnan van.

Cak annyi beállitast találtam hogy a postcim legyen a közvetlen link vissza az eredeti tartalomra.de ez nem jo legalább is a föoldalamon nem, mert akkor ugye nem az én aloldalamra ugrik eloszor.Az aloldalrol viszont lehetne egy link ami az eredetire mutat.

köszi

Csak egy kicsit használnád - akár a Fórumét - a keresőket, hamar fellelnéd a választ… :wink:

http://forum.word-press.hu/topic/4088-wp-o-matic-tag-es-szerzo-es-datum/page__p__34645__hl__feedwordpress__fromsearch__1&#entry34645

Hát sikerült megoldanom, bár nem a forumon keresztül ;), van egy add-on kiegészités a feedwordpress-hez amit innen lehet letölteni: Linkjeim

az alábbi dolgokat lehet a post elé vagy után csatolni automatikusan (lehet rövid kod vagy txt szöveg)

Use shortcodes to include information about your source:

Quote:

[source]

A link to the source you syndicated the post from

[source-name]

Name of the source you syndicated the post from

[source-url]

URL of the source you syndicated the post from

[original-url]

URL of the original post back on the source website

[author]

A link with the name of the author who wrote the post, linking to other posts by the same author

[author-name]

Name of the author who wrote the post

[feed-setting key="setting-name"]

Value of a custom feed setting (named setting-name) for the fee

Letöltöd kicsomagolod, feltöltöd a plugin mappába a többi közé és bekapcsolás után lehet is használni. ott lesz a FeddWordpress beállitások között plussz egy opcioként.

De a képeket még mindig nem tudom automatán méretezni amik rss csatornából jönnek.Tul nagyok. gsmhot.in

Ötlet? köszi..