feedwordpress képmegjelenítés

Üdv,

tudna-e valaki abban segíteni, miként jeleníthetem meg a képeket is a feedwordpress letöltötte bejegyzésekben? Összevissza olvasás alatt annyit értettem meg, hogy a css-ben kell nyúlkálni, csak nem tudom pontosan hol és mint.

Köszönettel,

K.

Mutass egy ilyen bejegyezést, ahol nem jelenik meg.

Quote:

Üdv,

tudna-e valaki abban segíteni, miként jeleníthetem meg a képeket is a feedwordpress letöltötte bejegyzésekben? Összevissza olvasás alatt annyit értettem meg, hogy a css-ben kell nyúlkálni, csak nem tudom pontosan hol és mint.

Köszönettel,

K.

őő mire gondolsz, hogy miért nem generál thumb-okat?

Sokat játszottam autoblogokkal:) Végül az autoblogged nevűnél jukadtam ki több okból is..

Auto thumb generál

Eleve benne vannak a blogkeresők, youtube stb, csak kulcsszót kell megadnod..:)

Automatice behúzza tagokat is(amit aztán az all in one seo-val kulcsszóvá alakitasz)

És még nagyon nagyon sok okosságot tud...

Persze pénzbe kerül, 1 oldalra 80 dolcsi körül, korlátlan licensz 130, de megéri, persze mi magyarok semmiért nem szertünk fizetni, de ha ilyen témában kutakodsz ez tényleg jó cucc...

Egy baj van vele a tags-okhoz meg kell buherálni, hoyg a karakter kezelés rendben legyen..

Ha még is az feedwordpress-t akarod buherálni, akkor itt a megoldás az autothumbokra..

http://www.darrenhoyt.com/2008/04/02/timthumb-php-script-released/

Szerintem az autoblogged nem annyira 2.8.4 kompatibilis; és a feedwordpress is pontosan tudja azokat, amit leírtál, és tényleg ingyenesen. :slight_smile:

Nem csak mi, magyarok nem szeretünk fizetni olyasmiért, amit - legalább - azonos minőségben ingyen is el lehet érni. A skót vicceket például egyáltalán nem a magyarok ihlették… :slight_smile:

Jó, de lássuk be másért sem sem szeretünk fizetni, leginkább ne kelljen semmiért…:slight_smile:

A tag-ok behúzása is benne van? Akkor jó régen nem nézhettem a plugint… A automatice Thumb generálást sem találtam…

Amúgy autoblogged tökéletesen megy 2.8.4-el, annyit kell csinálni, hogy a “ab-admin.php” törölni/átmevezni kell és az “ab-admin25.php”-t kell átnevezni “ab-admin.php”-ra…

Én is éppen ezt mondom; fogorvoshoz is utálunk járni, de nagyon ajánlott… :wink:

A tag-ek behúzása működik (ha van a másik oldalon), mi is tehetünk hozzá automatikusan is, meg kézzel is.

Az automatikus thumb generálást még nem is kerestem, de miért is kellene? Ha automatikusan áthúzok RSS-en egy anyagot, akkor azért teszem, hogy változatlanul megjelenítsem, nem? :slight_smile:

Sajnos, a képek áthúzásánál a szövegkörbefolyatását nem eszi meg sehogysem. (Ha belejavítok kézzel, akkor a következő frissítés visszaállítja.) :frowning:

Az autobloggeddel kapcsolatos megoldást köszönjük szépen, hogy ismertetted.

Quote:

Feleslegesen ne idézz!

Uhh ennek nagyon örülök, hogy megeszi a tagokat, akkor tényleg fölösleges az autoblogged, mert a thumbokat timthumb-al elintézem:)

Csak hogy egy példát említsek, hogy miért is kellenek a thumb-ok. pl gallery-k, termékek feedjeinek behúzása

Mivel a timthumb-al lehet választani, hogy levágja a kép széleit, így valamennyire ízléses frontpaget lehet készíteni(nem szétnyújtott vagy más arányú képek) mondjuk a featured post gallery-vel vagy bárhogy. Sajnos itthon a csv hozzáférhető partnerprogramok kb. zéró szinten pörögnek termék hálózat szinten, az rss linkjét viszont lehet módosítani, ha linkbe elhelyezzük az affiliate id-t. Persze ha az adott partnerprogrm oldala rendelkezik feed-ekkel. Remélem adtam pár ötletet, hogy ez miért is jó:)