Feedburner RSS-ben a linkek nem az oldalamra mutatnak

Sziasztok!Ma vettem észre (bár lehet, hogy régebb óta fennáll), hogy a feedemben ( http://feeds.feedburner.com/raktalicskafeed ) az ajánlott postok (amit a YARPP nevű plugin generál), és a 'Tovább a blogra' (amit pedig a Better Feed plugin generál, ha -ral kettészedek egy postot) linkjei nem a blogra irányítanak, hanem kamu vírusírtó letöltésére buzdító oldalra, illetve valami http://p3p0.com/ domainre, amely valami keresőoldal lehet ( http://p3p0.com/?said=3333g&q=facebook ). Még egy plugint használok a feedekhez, ez pedig a FD Feedburner Plugin, ami átirányítja az alapértelmezett feedemet a Feedburnerre.Gyanítom, hogy valaki meghackelte az oldalamat, de abszolút nem tudom hol álljak neki a hibakeresésnek, mivel nem vagyok webfejlesztő, sem kóder, szóval nem vagyok felkészülve az ilyesmire. Tudnátok segíteni, hogy hol álljak neki a hibakeresésnek, melyik file-okat ellenőrizzem, és mit állítsak be/át, hogy ne történjen ilyesmi a jövőben?A pluginjaim, és a Wordpressem rendszeresen frissítve van, ezért sem értem hogy történhet ilyesmi :frowning:A segítséget előre is köszönöm!JonC ( http://raktalicska.hu/ )Linkek:

Better feed plugin:

http://planetozh.com/blog/my-projects/wordpress-plugin-better-feed-rss/Yet Another Related Post Plugin:

http://mitcho.com/code/yarpp/FD - FeedBurner Plugin:

http://flagrantdisregard.com/feedburner/

Ha betörésre gyanakszól, azt leginkább 3 esetben lehet elszenvedni:

a.) hozzáférési adatod valahol elvesztést szenvedett

b.) az FTP jelszavadat eltároltad

c.) nem frissítettélMenj fel FTP-vel az oldaladra, és első nekifutásra nézd meg a dátumokat, hogy ott találsz-e a közelmúltban történt beavatkozásokat.Hasonlítsd össze a legutóbbi, még működőképes és vírusmentes mentésedet a szerveren lévőkkel, ahol kell, írd felül a szerveren lévő fájljaidat.Változtasd meg az összes felhasználónév / jelszó adataidat.Telepítsd fel a WP-Security Scan és a WP-Antivirus bővítményeket, és kapcsold is be őket. :slight_smile: (Persze, mindez feltételezi azt is, hogy a wp-det frissítetted, és a saját géped is kártevő-mentes.)

Szia,köszönöm a tippeket, a plugineket mindenképpen fel fogom telepíteni. Most vettem észre egy furcsa dolgot: ez a probléma csak akkor áll fenn, ha iGoogle-ből, vagy Google Reader-ből próbál valaki kattintani, más RSS-olvasóknál (Opera beépítettje pl.) nem! Ez talán jelentheti azt, hogy a feed-em “tiszta”, csak a Google-nél van valami gubanc?

bocsi a dupláért, de sikerült megoldani! ha másnak is lesz ilyen gondja valamikor, akkor ez még jól jöhet: http://raktalicska.hu/2010/02/15/feladom/