Az a gondom, hogy oldalam feedjét sok külső oldal használja. Ami jó, mert azért van, de a sok használó miatt, amikor feed olvasás van a szerver erőforrását kimeríti a sok feed lekérés.
Tud valaki olyan plugint ajánlani, amivel lehet szabályozni az oldal feed olvasóit? Amiben lehet látni ki követ feeden keresztül, ahol lehet valami max. beállítani, hogy egyszerre ne olvassa mindegyik stb.
Előre is köszönöm a segítséget!
http://feedburner.google.com/
A Feedburner éppen arra jó, hogy az rss kliensek ne a te oldaladon keresztül szedjék le az rss-t, hanem a feedburner-en keresztül. Így csökken a saját oldalad terhelése (sok felhasználó helyett, csak a feedburner szedi az rss-ed), valamint kapsz egy jó kis statisztikát is.
Ez arra jó, ha minden igaz, hogy a látogatók akik feliratkoznak az oldal feedjére. De nekem olyan kell, ami helyettesíti a wordpress oldal feedjét. Már több oldal használja az oldal feedjét, amit már használnak. Ha én most csinálok egy google feedburnert, akkor csak az új feliratkozok fogják ezt használni, vagy valamit rosszul látok, nem értem?
Plugint tudsz ajánlani?
RS FeedBurner Ez pl jó plugin?
Ki kell próbálni, és meg fogod látni az eredményt. Egyszerre szűznek lenni és ősi mesterséget űzni meglehetősen nehéz, bár a WordPress segítségével nem biztos, hogy lehetetlen. 
Elvileg jónak tűnik, ahogyan az elképzelésedet leírtad.
Köszönöm választ.
Még éjjel telepítve lett és ma már “jó kis statisztikát” látom.
Remélem így már nem lesz feed által terhelés a szerverre. Ha már témánál vagyunk - van olyan téma a fórumon (tudom használjam a keresőt, kérdezni ez esetben gyorsabb), ami szerver erőforrás kimerítésével foglalkozik?
Valószínűleg akad egy-két szerver specifikus kérdés, de
- valóban használd a keresőt
- a Fórum (többnyire) tematizálva van, hogy ne legyen minden kérdés egy helyre öntve
- a Google is legyen a barátod
… és, nehogy mégegyszer idézd az előtted lévő hozzászólást…