FEDERAL-ATACK TEAM

Hi All,

Első körben azt hittem, feltörték az oldalam, de cirka fél nap után “elmúl”, tehát valszeg tükröztek(?).

"FEDERAL-ATACK TEAM WAS HERE. TURKISH MUSLIM HACKERS TEAM, NO WAR STOP! " szöveg jelent meg fekete háttér előtt, kb fél napon át.

Freelance71

A vírus kommandót is betalálták:

http://www.viruskommando.hu/blog/hacker/na-ezt-is-megertuk-feltores-a-virus-kommandon/

'DjZoNe' wrote on '2009-09-16:

A vírus kommandót is betalálták:

http://www.viruskommando.hu/blog/hacker/na-ezt-is-megertuk-feltores-a-virus-kommandon/

@DjZoNe,

Jajaaa, tényleg Rita is a Silinél van... Most kaptam mailt a szolgáltatómtól, hogy külső támadás volt, valszeg egy régebbi verziós CMSen át jutottak be. Hát egy gyomorszájassal felért a "megújult" weboldalam blogom... Első körben úgy látszik nem veszett el semmi.

Freelance71

azért az a szolgáltatóról is elmond sokat, hogy nem tudja rendesen chrootolni a userekete. ugye php opendir az kb. semmit nem ér.

'charlie' wrote on '2009-09-16:

azért az a szolgáltatóról is elmond sokat, hogy nem tudja rendesen chrootolni a userekete. ugye php opendir az kb. semmit nem ér.

@charlie,

A kódolás ilyen mélységében nem vagyok jártas, viszont amíg az egyéb támogatását, a naprakészségét, nem ismered kérlek ne fikázd!

Egyébként "feltörhetetlen zát nincs! ;)

Freelance71

hát, figy, a weboldalam működése elsősorban nem az ügyfélszolgálaton mállik. Attól, hogy kedvesek, még lehet, hogy szarul vannak bekonfigurálva a szervereik.

'charlie' wrote on '2009-09-16:

hát, figy, a weboldalam működése elsősorban nem az ügyfélszolgálaton mállik. Attól, hogy kedvesek, még lehet, hogy szarul vannak bekonfigurálva a szervereik.

OK

ez itt nem vita és fikázás helye, részemről lezártam, dolog ezen részét! ;)

Freelance71

Vagy 5-8 éve azt hiszem ők jutottak be az egyik fórumomra (phpBB vagy milyen fórum volt)… Az adatbázisban mindent átírtak valami olyasmi szövegekre, amit az első hozzászólásban írtál… No akkor fogtam magam és írtam saját fórumot. Azóta nem használtam más által készített cms-t, kivéve a wp… Azt is csak 1-2 éve, főnöki utasításra… Bár eddig nem bántam meg a használatát…

E.D. azért a saját se mindig jobb főleg hogy ott is be lehet nézni bizonyos dolgokat és erősen zugkocsma biztonsága van ha pro vagy benne akkor nincsen gond egy ideig én is saját magam hegesztettem belefáradtam és wpzek nincs szívás vele használható és nem kell mindent újra feltalálni. nem a tudásod kérdőjelezem meg mert nem tudom hogy hány éve csinálod én már nem érek rá ilyesmire.Mondjuk van amikor az a legjobb ha sajátot csinálsz. :slight_smile: