Featured/Related posts slideshow

Sziasztok!Elkezdtem újraszabni az oldalamat, és úgy gondoltam, hogy berakok a kezdőoldalra egy ilyen “Kiemelt bejegyzések” slideshowt. Régebben találtam egy olyat, ami szimpatikus volt, de most istennek se találom meg sehol. Mindenhol csak a nyilacskás jobbra-balra lépegetős van, vagy sorszámozós…Csináltam egy gyors vázlatot,hogy hogyan gondoltam a dolgot:Gyakorlatilag az itt is látható kiegészített verziója valamelyest: mintaTudtok valami megoldást,vagy találkozott már valaki ilyen elrendezésű módszerrel,sablonnal?

Ilyesmire gondolsz?woo1 vagy woo2

Szerintem a másodikból össze lehet hozni amit te akarsz. De az tuti hogy fejleszteni kell ilyet csak videóknál láttam, kiemelt cikkeknél nem.András

Igen, ezeket láttam én is, talán a woo2 az,ami legközelebb áll az igazsághoz, csak automata forgatással…a többi csak CSS kérdése gyakorlatilag… de jo lenne egy ingyen sablonban is megtalálni… :slight_smile: Mert csak ezért a részéért nem venném meg feleslegesen :smiley: De ez a bosszantó, hogy valamikor láttam egy 100% olyan verziót,ami nekem kéne, csak nem tudom,hogy hol… :S

Ha megtalálod kérlek írd meg. Én is kíváncsi vagyok rá.

András

ami mintát belinkeltél az a Featured Content Gallery, és köze nincs ahhoz az elrendezéshez, amit mutatsz! :slight_smile:ami mintát mutatsz, ahhoz hasonlót használok a KN-en, csak vízszintes elrendezésben.ha kell a kódja és php/html/css-ben átszabod magadnak függőlegesre, akkor szólj…

Hm,és tényleg:) Csak egy kérdés: a tartalom-kiválasztás ennél hogy megy?Megoldható,hogy mondjuk a legfrissebb 5 bejegyzést pörgesse?vagy csak egy related category-ból?mondjuk megoldom,mert max mindegyiket berakom:)

most nézem, jól átírták az új verzió használatát, ha nem haragszol, nem fordítom le:

http://www.featuredcontentgallery.com/install-setup/

de még mindig csak 1 adott kategóriából működikmegjegyzések:

korábbi verzióban 1db tartalommal nem működött!

korábbi verzió lightboxxal nem működött együtt.

szia BalouTegnap keresgéltem és ezt találtamcelebritypressAndrás

Szia,igen,vele én is találkoztam,de mint mondtam, nem fogok egy “technika” miatt megvenni egy egész sablont :stuck_out_tongue: Még nem volt időm jobban átnézni Manó által linkelt dolgot,nemrég értem haza.

Menet közben Mano rásegítésével sikerült magát a technikát megtalálnom itt: content sliderMár csak arra kéne rájönnöm, hogy hogyan tudnám a WP-vel összehozni a tartalmát :slight_smile: Hogy a legfrissebb x bejegyzés jelenjen meg ott automatikusan…:slight_smile: Valaki ötlet?:slight_smile:

Hmm, ahogy végigolvastam engem is elkezdett érdekelni a dolog. :slight_smile:

pikkpakk mennie kell, mert már többen megcsinálták /olvasva az ottani kommenteket/ de genyó mind, mert nem mondták meg hogyan, úgyhogy ha megcsináltátok, ti se írjátok meg.

nekik. :wink:

Igen, azt én is láttam :slight_smile: a Genyók:) Az alapelv fejben megvan,hogy hogyan lehet elvi síkon megoldani…csak még nem volt időm vele foglalkozni…:slight_smile:

Talán a wp-comfy sablonra nézzél rá; több kategóriából hozza össze a kiemelt tartalom automatikus forgatását, mindig a legfrissebb bejegyzéseket forgatva. Működés közben a Pécs-Baranyai Bloggerek oldalamon.

Szia BalouSzerintem ezt keresed.

gamelineBöngésztem és beugrott hogy ezt keresed.András

Szia András:)Inkább ez az,ami 100%ban az,amire gondolok: http://wp-genius.solostreamsites.com/ Bár ebből a szempontból mindegy,mert mindkettő fizetős megoldás :slight_smile: És nem nagyon vagyok hajlandó egy sablont azért megvenni,mert egy bizonyos része kell…

Abból kell főzni, amink van, különben mindig elégedetlen lesz az ember

Hitetlen: Vagy kölcsön kell kérni a szomszédtól,ha valami épp nincs a hűtőben :stuck_out_tongue: Tudok én is ilyen filozofikus semmiségeket mondani :smiley: De inkább a presszóban :wink:

Pedig csak azért írtam, hogy célt érj el… azt hajszolod, ami elérhetetlen… időpocsékolás.

Alapvetően nem elérhetetlen, csak még nem találtam rá a megfelelő megoldásra :stuck_out_tongue: Szerintem hallottál már te is a villanykörte feltalálásának 999 rossz verziójáról…most mégis azt használod,hogy láss :stuck_out_tongue:

Maga a technika már megvan, fentebb belinkeltem…csak még nem sikerült összedolgozni WP-vel,és az adott oldalon hiába kérdeztem rá,nem súgták meg,pedig többen írták,hogy megcsinálták…de nem adom fel :wink: Makacs egy rohadék vagyok :smiley: Szabadidőmben meg szívesen foglalkozom olyannal, ami érdekel, úgyhogy az már nem lehet időpocsékolás…