Üdv Mindenki,
a Featured posts (http://wordpress.org/extend/plugins/featured-posts/) nevű plugint szeretném beüzemelni, de valamiért ezt a hibaüzenetet kapom, bárhogy is próbálkozom:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ‘(’ in /home/a2001317/public_html/wp-content/themes/atahualpa/functions.php(389) : eval()'d code on line 1
Amúgy ha segít akkor Wp 2.8.3, Atahualpa 3.4.1 theme, NextGEN Gallery, Google Analytics for WordPress, Azigen és persze a Featured Posts
Van valakinek hasonló gondja? Esetleg valami megoldása a problémára?
Klepetusr
alap sablonnal is hibás?
többi plugint kikapcsolva is hibás? (főleg a Google Analytics-re gyanakszom)
ja, és azonnal frissíts a wp-den!
Hello Mano,
Köszönöm a gyors választ. A Wp-t frissítettem plugineket kikapcsoltam és az alap sablonnal sem működik. A hiba ugyanúgy: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting …
Esetleg egy másik plugin-t nem tud valaki, amivel kiemelt postokat lehet kirakni a kezdőoldalra?
Köszi működik.
Csináltam egy kiemelt kategóriát és az oldalba ez a php kódot szúrtam be:
<?php recent_posts(‘included_cats=’); ?>
Ez így jó is , az egyetlen gondom vele, hogy a kiemelni kívánt post így 2x jelenik meg az oldalon.
Hogy lehetne megoldani, hogy a kiemelt post-ok alatt ne jelenjen meg ugyanaz normál post-ként?
esetleg mutasd meg miről beszélsz…
Amíg valaki jobbat nem mond klepetusr, addig dátumozd át a friss cikket régi dátumra (cikk szerkesztésekor át lehet a dátumot írni). A régi cikk - ha szerencséd van-, nem kerül ki a főoldalra. Dátumozd pl. a blogod “végére”.
Ilyesmi
A felső két sor lenne a plugin által kirakott cucc, alatta pedig simán Bejegyzések/ Új hozzáadása...
módosítsd a loopot, hogy category=-CATID
- esetén ugye kihagyja.
if ( function_exists('post_class') ) { ?>
<div id="post-">
<div class="">
<?php bfa_post_kicker('
<?php bfa_post_headline('
<?php bfa_post_byline('
<?php bfa_post_bodycopy('
<?php bfa_post_pagination('
'.__('Pages:','atahualpa').'',''); ?>
<?php bfa_post_footer('
Elvileg ez van a loop-ban. Itt hová, hogyan? Bocs de a php ismereteim sajnos megkoptak az évek alatt.

ez nem az
while (have_posts()) : the_post(); $bfa_ata++; ?>
<?php /* Add Odd or Even post class so post containers can get alternating CSS style (optional) */
$odd_or_even = (($bfa_ata % 2) ? 'odd-post' : 'even-post' ); ?>
<?php /* This is the actual Wordpress LOOP.
The output can be edited at Atahualpa Theme Options -> Style & edit the Center column */
bfa_center_content($bfa_ata); ?>
<?php /* END of the LOOP */
endwhile; ?>
Akkor esetleg ide kellene valahová?