featured news átalakítása

Sziasztok!Lenne egy kérdésem. Van egy sablon, amiben legfelül szerepel a featured news. Az ügyben érdeklődnék, hogy megoldható-e, hogy ne kategória/post id alapján kerüljön be oda cikk, hanem mindig a legfrissebb írás szerepeljen felül. Illetve, hogy csak a főoldalon jelenjen meg. A kódban hol kell módosítani, mert erre nem találtam utalást eddig sehol.Előre is köszi a választ.

Van hozzá featured menüpont? Na, ott 99%, hogy nem csak kategória/Id beállítás van, hanem mellette olyan, hogy kategória… - nincs? Fotó az adminról?Csak kezdőoldalon - minden más fájlból ki kell venni a featured részt…

Amind > Sablon szerkesztése - kapásból emlékezve, max 3-4 fájlból kell kivenni a featured részt…Mutasd az index.php fájl tartalmát, és megmondjuk melyik az a rész, ami ezért felel - ugyanolyan részeket kell a többi fájlból törölni.

Itt a kép a Sablon beállításairól. Ez a két lehetőség van csak.Tudom (gondolom), hogy ez a rész felel a Featured-ért, csak azt nem, hogyan kell módosítani, hogy a legfrissebb cikk látszódjon mindig :slight_smile: Gondolom a query-be kell babrálni…!?

Code:

Featured News<?php

$temp_query = $wp_query;

query_posts(array('post__in'=>array(dp_settings('featured'))));

if (have_posts()) : the_post();

?>post_title . '"'); ?>

<a href="">

<?php ob_start(); the_content(''); echo str_replace("n", '

', (dp_clean(ob_get_clean(), 700))); ?>
A többi fájlból kivettem ezt, köszönöm! Ez a verzió eszembe se jutott smile.gif

featured phpban kell lennie beállításnak, hogy mely kategória tartozzon oda, és nem tudom miről beszélsz, de a legutolsónak kell abból a katból megjelennie!


'mano' wrote on '2009-09-21:
featured phpban kell lennie beállításnak, hogy mely kategória tartozzon oda, és nem tudom miről beszélsz, de a legutolsónak kell abból a katból megjelennie!
Igen tudom.. arról beszélek, hogy kategóriától függetlenül jelenjen meg a featured news helyén a legfrisebb cikk kiemelve, mint itt

az lemaradt, hogy nincs featured.php-m.

Nekem ez van felrakva: Featured Content Gallery

http://wordpress.org/extend/plugins/featured-content-gallery/

Demo: http://www.featuredcontentgallery.com/Admin:[attachment=21:FeaturedContentGalleryOptionsWordPress.png]Ebben ID-ek megadása van, vagy a kívánt kategória.(telepítés beállítás után, egy valamire FIGYELNI kell: két cikket (2 darab ID - vagy kategóriában két cikk) kell beállítani, mert 1 cikkel error üzenetet ad!)Én ezzel kísérleteznék tovább, több mindent tud…

De ha neked TéeS, kifejezetten a már meglévő kell, akkor itt találod a fájlokat szerkesztésere:

Admin > Bővítmény > Szerkesztő > majd ki kell választni a megfelelő plugint…

Köszönöm, akkor megpróbálom ezzel :slight_smile: