Featured articles

A varosvedo.jumu.hu próbaoldalon bekapcsoltam a Featured articles widgetet… Most lett egy felesleges

, amit ki kellene dobni, de nem találom. A Chromeban vizsgálom az elemet, ott jobbklikkelve lehet törölni a node-ot, de nem tudom, hogyan lehetne ezt a törlést megtartani. Ez akkor jól néz ki, de aztán megint csak ott van az üres node. Hol találom a Featured Articles című üres boxot a szerkesztőben és hogy tudom kitörölni?

Egyszerűen css-el adj neki egy display: none értéket. Vagy mentsd le a weboldalad fájljait a gépedre és total commanderben nyomd meg az f7-et és a szöveghez írd be hogy FA_featured_articles majd kiadja hogy melyik fájlban van benne és onnan töröld ki.

Kösz, de nem sikerült. :cry: Lementettem a gépemre az összes fájlt, de rengeteg találat volt a .FA_featured_articles-re, egyenként megnézegettem és beírtam a display:none-t, de egyik sem segített. Egyébként most már csak a kezdőoldalon van meg ez az üres box, de ott sem találom. Tudnál további segítséget adni?

a http://varosvedo.jumu.hu/wp-content/plugins/featured-articles-lite/themes/title_navigation/colors/dark.css fájl

5.sorában ez szerepel

.FA_overall_container_title_nav .FA_featured_articles {

background: none repeat scroll 0 0 #EAEAEA;

border: medium none;

clear: both;

display: block;

float: left;

height: 300px;

overflow: hidden;

position: relative;

width: 60%;

}