featured articles gond

Sziasztok!

Kezdő wordpressesként kérem a segítségeteket!

Az oldalam nagyjából meg is volna… egy két finomítást nem tudok.

Elegant themest használok (grungemag)

Szeretném ha az új bejegyzések megjelennének a featured articles ben.

Valamiért nem akarja a jót.

És még annyi hogy mit kell tenni hogy tudjam a kategóriákat kezelni?

Nincs kategorizálva és ha rákattintok azt írja ki hogy:

Fatal error: Call to undefined function the_content_limit() in …/wp-content/themes/GrungeMag/category.php on line 45

Köszönöm a segítségeteket!

Ha régebbi verziót használsz akkor featured.php fájlban van egy rész ahol a featured articles-t le kell cserélni annak kategóriának a nevére amit meg szeretnél jeleníteni kiemeltben. HA újabb verziót használsz akkor csak egyszerűen a sablon adminjában kell megadni a kategória id-t. A content limit gond azért van valószínűleg mert nincs feltelepítve a limit post bővítmény.

Köszönöm!

Megnézem hogy mi a szitu ezzel.

Reszia!

Nem nagyon találtam featured.php t ebben a themesben.

Amúgy hogy kell a kategóriát létrehozni ha azt írja hogy “nincsenek kategóriák”.

Köszönöm.

Kedves Efrud!

Bénga vagyok tudom :slight_smile:

Próbálkoztam vele de nem jártam sikerrel.

új verzióm van .

1.) létrehozom a kategóriát az megy :slight_smile: bejegyzések/kategóriák

itt adom meg az adatok név stb …/?p=3 az a kategória id je? vagy amit én adtam neki? (mert az a 2 es volt)

2.) ezután átmegyek a megjelenés/current theme optionsba és ott alul kiválasztom a

Homepage Category ***

Home Category *

és ekkor bele is kerül a popular articlesben de a featured articlesben nem kerül bele :frowning:

valami elbénáztam… segítnél?

Meg igazából menüben szereplő cuccokat szeretném megjeleníteni a featured articlesben, jobban mondva a bejegyzés szeretném megjeleníteni a featured articlesben.

Köszönöm szépen

Miért kell két topikban ugyanarról beszélni? Csiki csuki többit akkor a másikban. Máskor légyszi egy témában ne nyiss mégegy topikot.