fapuma8.com

Sziasztok,

Erősen hegesztődik még az oldal, mindenesetre megosztanám veletek: http://fapuma8.comErősen a funkcionalitásra gyúrunk, utána ha minden vörking fájn, jöhet a dizájn.

Mindenesetre minden építő jellegű kritikát, ötletet szívesen fogadnék!

Szerintem: Egy EVO lendületéhez képest meglepő visszafogottság. Kulturált, egyszerű megjelenés, visszafogott stílus.Quote:

Olvasd el a bejegyzés folytását »

Talán nem várnám meg a fojtást... ;)


Az RSS képe talán kissé méretes, de ez nem annyira gond, talán a funkciójára történő utalást hiányolnám (itt iratkozhatsz fel RSS-re, vagy valami).

:smiley: ez jóóóó.nem irkáltam bele, a hivatalos magyarítást tettem csak fel…ezt hol lehet módosítani? mert én .mo fileban nem turkáltam…

stílus: fentebb írtam, hogy első körben át szeretnénk rágni magunkat a funkcionalitás hibáin, integrálni a szükséges dolgokat, és ha ez megvan, rágyúrni a stílusra.

Nem mellékesen az oldal alakítgatása mellett az autót is kell fejleszteni, rohangászni vele ide-oda, gépműhelyből programozni, verseny-verseny-díjátadó-verseny :slight_smile:Most holtszezon van, az autó is elkészült, ezért ugranánk neki gőzerővel!

Lehetséges, hogy olyan nyelvi fájlod volt, ahol ez az elírás benne lakozott, de most nem találtam rá.A legfrissebb nyelvi fájlok itt találhatóak: http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/


Farkas Győző wrote:

Lehetséges, hogy olyan nyelvi fájlod volt, ahol ez az elírás benne lakozott, de most nem találtam rá.

A legfrissebb nyelvi fájlok itt találhatóak: http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/köszi a segítséget!

Kellemes design, szép megjelenés. A visszafogottság miatt talán a menüpontok kicsit összefolynak, főleg vhogy az oldalakat jó lenne kiemelni, de egyébként tetszik. Ügyes! Mióta fut az oldal?


'szaida wrote:

Kellemes design' date=' szép megjelenés. A visszafogottság miatt talán a menüpontok kicsit összefolynak, főleg vhogy az oldalakat jó lenne kiemelni, de egyébként tetszik. Ügyes! Mióta fut az oldal?[/quote']
Köszi!

A legelső postból látszik, hogy októberben kezdtük el.


Mostanság ha lesz lélegzetvételnyi időnk, megcsináljuk a gombokat, menüket.