FancyBox vs. Flowplayer for Wordpress

Üdvözletem,a fenti két bővítmény “együttélésének” megvalósításához kéne segítség… neutral.gif

Külön-külön remekül működnek, de ha mindkettőt bekapcsolom, csak a flowplayer funkcionál, a fancybox elhal.

Javascripthez nem értek… még. frown.gif RTFM-nek is örülnék. :slight_smile:Azt látom, hogy nem egyeznek a jquery/1.2.6 | jquery.js?ver=1.3.2 libek (vagy mik, verziók), de mielőtt nekikezdenék gányolni, inkább kérdezek… :smiley:Kösz előre is.

Akkor úgy látom megadtad a választ magadnak :slight_smile:Két különböző jQuery verzió biztosan nem fog békében élni együtt, mert ugyanazokat a változókat használnák.

Szóval jobban jársz, ha az 1.2.6 fájlját a plugin könyvtárában átnevezed, így nem töltődik be, és nagy valószínűséggel 1.3.2 alatt menni is fog szépen :slight_smile:

Köszönöm szépen a választ (s bocs, hogy csak most)!

'DjZoNe' wrote on '2010-03-04:
Szóval jobban jársz, ha az 1.2.6 fájlját a plugin könyvtárában átnevezed, így nem töltődik be, és nagy valószínűséggel 1.3.2 alatt menni is fog szépen :)
Jajjj...! :o

Végül is, azzal oldottam meg a fenti "zi-zit", hogy a FancyBox le lett gyalulva, helyette pedig felinstalláltam a "Highslide for Wordpress *reloaded*" elnevezésű bővítményt - ez gond nélkül megyen. :)

Igen tudom, sejtem, hogy a véleményemet erről jobb lenne, ha a "Presszóban" fejteném ki, de... :D Sz'al röviden annyi, hogy a WP bővítmény fejlesztéséről az a benyomásom, igen erőst hajaz a debian repóiban található kollekcióra... egy részük agyatlan hakkolás... :mellow:


Ezt NEM flémnek szántam, csupán írásban gondolkodtam... szubjektíven. :) Ennyi.


Thx a lot.

Sziasztok!Fordulok hozzátok egy kis segítségért. Remélem problémám talán illik ebbe a fórumba,sajnos nem találtam sehol ilyen leírást ami segítene nekem. Arról van szó, hogy használni szeretnék Flowplayer (videó lejátszó)bővítményt. A bővítményt fel is töltöttem, aktiváltam, csak azt nem tudom hogyan kell használni. Az elképzelésem megtalálható http://www.videoplayer.hu/ oldalon. a videók listáját már megoldottam, most azt szeretném elérni hogy maga a videót kezelje le a Flowplayer, esetleg egy más (elegáns)videó lejátszó. Ami nagyon fontos, szeretném ha mindegyik videóhoz lehessen hozzászólni.

Lehet a kérésem nagyon banális,élnézéseteket kérek, de nem vagyok egy zseni :unsure:A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm, és szép napot kívánok mindenkinek!Cary