"Fájl megosztás"

Sziasztok!

Keresgéltem plug-int, de nem találtam semmit ami ilyenre jó lenne.

(ha egy php script is megteszi, az is elég lenne szerintem)

Környezet, ahol a wp működik:

Iskolai szerveren (almappában) van egy wp telepítve. ver. 3.2.1

Alapból voltak olyan problémák, hogy memóriafoglalási hibára hivatkozott telepítéskor, holott a php.ini, a htaccess fájl is be van állítva, és a wp-config.php-hez is hozzáadtam a memory limit sort.

Sebaj, ha angol nyelvű WP-t telepítem akkor működik, viszont plug-in eket még mindig nem tudok telepíteni, se törölni, mert FTP/SFTP hozzáférés adatokat kér. Csak az a baj, hogy én SSH-n keresztül csatlakozok a szerverre MC-vel és úgy másoltam fel a fájlokat is, FTP szolgáltatás nincs aktiválva biztonsági okokból.

Tehát sem az adminisztrációs felületről a keresések közül, sem feltöltéssel nem tudok plug-int telepíteni így. Csak úgy, ha a letöltött zip-ből kitmörítem a fájlokat direktbe a szerverre.

Ez még így elfogadható lenne, de a feladat a következő:

Olyan oldalt szeretnék létrehozni, amelyen a tanárok által leadott tanyagok lennének elérhetők a diákok számára mappázva (mondjuk félévenkénti, azon belül tárgyankénti lebontással), és regisztrált felhasználóknak engedélyezett lenne a fájlfeltöltés is (bizonyos formátumokban), a fájlok mellé csatolt leírással.

Egyszerűbben mondva, egy olyan fájlgaléria kellene, mintha FTP szerver lenne, de leírással a fájlok mellett, és SSH kapcsolaton keresztül.

Azt sem tudom, hol kezdjem…

Ha valaki tudna segíteni, az jó lenne. Köszöntem előre is!