facebook

A facebookon most már engedélyezett a saját iframe-es oldal, ami nagyon jól működik is. A weblapomat azonban szeretném egy külön /blog menüpontban a facebookon is olvashatóvá tenni, ennek a technikai akadálya nincs, azaz csak egy.

Szeretném, ha megmaradna a webes elérhetőségem is: valami.hu behozza a weblapot, facebook.com/valami.hu és itt egy blog menüponton keresztül olvasható a blog tartalma, egy külön általam írt témával (ugye a facebookon ami szélesebb, azt egy csúnya keretbe foglalja a site.

A kérdésem az lenne, hogy meg lehet e azt valahogy oldani,hogy valami.hu (bejön az oldalam a mostani témájával), facebookon viszont egy másik témával? tehát egy url segítségével lehetne használni másik témát, valami.hu/másiktéma lenne a behívója afacebookos fülre…

előre is köszönöm a segítséget.

Szia!

Én ezt így oldanám meg:

Meghagynám a valami.hu -t a nyilt tartalomnak, Beállítanám a WordPress hálózatot, Készítenék egy új blogot a hálózatban, ez lenne a valami.hu/uj-blog-a-facebook-nak Beállítanék egy keskenyebb témát, és ezt az url-t adnám meg az iframe-be.

nemértem… akkor két helyre kéne postolnom minden alkalommal?

Ha két különálló blogot szeretnél akkor igen!

Vagy használhatsz valami ilyesmit:

Multipost MU

valami olyasmi megoldásra gondoltam, mint a sablontesztelő oldalaknál, mint például a woothemes, hogy egy adatbázissal akárhány sablont meg tudnak jeleníteni

ehhez már plug in kell?

Them switcher pluginok között nézz körül szerintem. pl.:http://wordpress.org/extend/plugins/nkthemeswitch/

köszönöm, a próbléma megoldódott, efrud pluginjával