Szeretnék “szociál netwörking” vonalba lépni az oldalammal, ezért szeretném, ha facebookoal, kapcsolódni lehetne az oldalhoz, és úgy kommentálni, láttam ilyen megoldást a spottr.hu-n, ott tetszett meg. És ha ezek a kommenteket is jelezné ugyanúgy, mint a többit az oldalsávban egy dobozban, mint ahogy a wp szokta, csak a facebookos képét jelenítené meg avatarként!
A másik amit szeretnék, az elég egyedi, az oldalsávba szeretnék egy küldj tippet modult, ami annyit csinálna, hogy a facebookkal belépett user tudna az oldal facebookon elkészített fan-page-ére írni üzenetet. Persze ez jó úgy is, ha tud az user @oldalneve+üzenet twitteres üzenetet írni nekünk egy mozdulattal az oldalsávból.
Köszönöm előre is az ötleteket.
az elsőre vn megoldás itt a fórumon (de nekem nem működik)
a második engem is érdekel!
az a baj, hogy én is kipróbáltam már elég sok mindent, de nemigen működött, ezért kértem itt segítséget, se az első, se a második
Sziasztok
Mostanáig használtam a wordbrooker bővítményt, amivel a legújabb bejegyzéseket ki lehetett rakni a facebook oldalra is, de mostanában mindig hibát ír ki, egy ideig működik majd 340-es hibát generál és kiírja, hogy túllépte a megengedett limitet és nem rak ki több bejegyzést facebookra míg nem törlöm a hibaüzenetet. De ezt mostanában már vagy 5 új bejegyzés után kiírja.
Valaki nem tud valami más bővítményről ami megcsinálja ugyanezt, hogy kirakja a bejegyzéseket a facebookra is?