Tud valaki segíteni, hogy miért nincs a widgetek között a facebook? vagy hogy lehet odavarázsolni? köszi előre is.
Sziasztok.Lenne egy nagyon egy érdekes kérésem vagyis inkáb segitséget szeretnék kérni.
Kb 2 hete készitetem egy wp weboldalt.És tetem rá face book megosztot eleinte mükodot is nagyon jol most pár napja rá megyek a share ikonra at dob az fb oldalra és rá mmegyek h hivatkozás megosztása …és ezt irja ki
For more information, visit the Help Center. If you think you're seeing this by mistake, please let us know.
Nem tudjátok mi lehet a probléma ha valaki esetleg tudna segiteni légyszi irjon köszönöm szépen elöre is
A megadott linket is eltávolítottam, mert egy webszolgáltató linkje volt.
Lehet, hogy éppen ez a gond, hiszen az írás is azt mondja, hogy spam vagy nem biztonságos az a tartalom, amit egy linkkel meg akarsz osztani.
Plugin nem a legjobb megoldás Facebookon van egy kód html kodba kel betteni és oldalsávban widgétként frankón mükszik hozz létre egy oldalt itt kövesd az utasításokat és woalá van normális fb oldalsávval! és bővítmény nélkül http://www.facebook.com/pages/create.php?ref_type=sitefooter
hali, na facebook oldal megvan, viszont (sorry) de nekem nem egyértelmű, hogy hova kell betenni a facebook kódot. köszi a segítséget