Facebook " viccoldal " létrehozása

Sziasztok keresek valakit aki segítene nekem a következőben:Készíteni akarok egy olyan blogot mint pl: humorsarok.hu,szemnek-blog.hu,mifolyikitt.hu lehet hogy ezeket az oldalakat ismeretitek az fb-ről. Szóval amit tudnia kéne a blognak hogyha készítek egy bejegyzést (ezek általában egy db képet tartalmaznak, viccet vagy youtub videót) akkor azt automatikusan kiírja facebookra és facebook kommentet is kellene bele tenni ennyi lenne ha valaki segít annak felajánlok paypal-ra $10,31-t tudom hogy nem sok de csak ennyim van.

Én 15 dollárból megakartam venni Texas államot, de visszautasították. :frowning:Most komolyan, akarsz egy viccoldalt csinálni (amiből már így is dunát lehet rekeszteni) amiknél a nagy forgalomból pénzt lehet hozni. Mindehez képtelen vagy minimális befektetést csinálni.Nincs még április elseje…

Szia! Ez nem nehéz. ( bár rühellem ezeket a viccesoldalakat)http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/ ez tudja mindet, amit szeretnél. Ezt felrakod, beállítod ( le van írva lépésről lépésre ) és megy is.Ingyen volt. :slight_smile:

Sziasztok,siska ez van nincs több pénzem,Patai László köszönöm a tippet de nem tudom hogy ha meg van az alkalmazás utánna mit kell még beállítani mert meg adom az app id-t és app secretet de nem műküdik:(

Létrehoztál új Facebook alkalmazást neki?

Igen utánna mit kell még csinálni?

Beírod az API számait és ennyi.

Ha googleban rákeresel van róla magyarul remek leírás, én tavaly segítettem összeekecsülni ilyesmit és még az én szerényke tudásommal is ment, igaz nem 5 perc volt mire rájöttem a dolgokra de végül sikerült. Javaslom a newstone témát, azt kb erre találták ki, a reklámokkal is nagyon jól boldogul. Egyébként ha azt várod, hogy ebből fogsz meggazdagodni akkor ki kell hogy ábrándítsalak, nem olyan egyszerű ez mint anno egy origos cikkben leírták. Ha annyira egyszerű lenne az itt jelen lévők 90%-a ebből élne a karosszékben hátradőlve :slight_smile:

Szia Zozeei tudom hogy nem fogok belőle meggazdagodni, a newstone témát kipróbálom köszi!Patai László meg van az api száma megadtam de nem működi esetleg az alkalmazásban be kell allítani valamit? Mert csak annyit csináltam hogy megadtam a nevet és kész.

Két adatot kell beírni és magától megy. Nem tudok többet segíteni.

Oké

Az alkalmazás beállításait érdemes ilyenkor átböngészni, ha jól emlékszem valamit még állítgatni kellett. Sok jó leírás van, sőt még néhány magyar nyelven is elérhető, de ami nem ott a google segít. Csak, hogy könnyítsek a dolgon, és ne mondhasd azt, hogy a levegőbe beszélek itt egy a sok közül:http://www.tutorial.hu/wordpress-es-facebook-osszekotese/A facebooknak is van egy szájbarágós képekkel magyarázós illusztrációja, ezt még nem próbáltam, de így első beleolvasatra eléggé szimpatikus, nomeg ilyen szinten már nem nagyon szoktak hibázni a tapasztalatom szerint. Én mindenképpen ezzel kezdenék, ha most állnék neki ilyesminek.https://developers.facebook.com/wordpress/

Szia Zozeei nagyon szépen köszönöm a facebookos linket már kezdem érteni a dolgot de még mindíg nem jó valami a facebook page publish bővítményt használom és ezeket a hiba üzeneteket kapom:Facebook returned an unexpected error: This authorization code has been used.

Try to resolve this issue, update the plugin or inform the author about the problem.

[Error occured at line 590]
Your application’s access permissions could not be granted.Some or all access permissions are missing. Please click the button Grant access rights! and authorize the plugin to post to your Facebook profile or page.[Error occured at line 774]Your page or profile’s access permissions could not be verified.


Ebből a hibaüzenetből én sajnos nem jövök rá mi lehet a gond, de utánanézve ez egy 2011-es bővítmény, azóta igen sokminden változott, én a helyedben biztos nem ezt használnám, a linken amit küldtem (főleg a facebookost nézd hiába nem magyar) több más ötlet is van amik sokkal naprakészebbek.Sok kérdés van ilyen témában az ott lévő fórumon is, amire sokszor direkt fb-s emberek válaszolnak:http://facebook.stackoverflow.com/questions/11582050/publishing-to-a-page-using-facebook-for-wordpress-pluging (Ez csak egy példa amin el tudsz indulni)Esetleg a simple facebook connectet tudom még javasolni, ahhoz sok jó leírást találni. Javaslom (ha még nem bejáratott dologról van szó, amitől gondolom jelen esetben nem kell tartani) próbálj ki többet is és végül annál maradj, ami a legjobban tetszik. Arra figyelj, hogy lehetőleg ismert, és minél újabb pluginekkel próbálkozz.

Átmozgatom ezt a témát máshová, hiszen nem adsz munkát és így nem ide való.

Illetve át is neveztem, érthetőbb legyen.

Jetpack-el meg tudod csinálni, hogy automatikusan kiposztol Facebook-ra, valamint kibővíti a hozzászólást olyan módon, hogy be tudsz jelentkezni Facebook-al is: http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/Szerintem ennél egyszerűbb nincs.

Sziasztok!Nem nyitottam új témát, mert látom, hogy valamelyikőtök ajánlotta a Facebook által készített Wordpress plugint.

A segítségeteket szeretném evvel kapcsolatban kérni:Megcsináltam a leírt módon az App-ot a facebook-on. Kaptam ID-t, Secret ID-t, mindent. Néztem egy videót a youtube-on, ahol egy pasi elmutogatja lépésről lépésre. Igaz régebbi a plugin verziója, meg a Wordpressé is, de a lényeg a beállításon volt. Igaz, akkor amikor a videót csinálta, még nem volt ennyire komplikált ezt az App-ot létrehozni. A lényeg, hogy létrehoztam, feltelepítettem a Facebook plugin 1.2.3-as verzióját, ami a 3.5.1-es Wordpress verzióig kompatibilis. Beállítottam mindent a leírtak, és látottak szerint. És egyszerűen az oldalon sehol nem jelenik meg sem egy like gomb, sem egy comment box. Megadtam a saját App Domain-t is, oda azt írta, hogy a weboldalam címét adjam. Azt először nem fogadta el, mert http:// előtag nélkül kell beírni. Zöld pipa van a “Weboldal Facebook bejelentkezéssel”, valamint a “Mobil Web”-nél is. Minden klappol, de az oldalon sehol nem jelenik meg.Járt már így valaki rajtam kívül? Tudjak valaki esetleg mi lehet a probléma?

Legyetek szívesek segítsetek!Előre is köszönöm!

Annyit haladtam, hogy megnéztem egy másik sablonnal is! Ott működik… Összehasonlítottam mind a két forráskódot, és mind a két témánál ugyanaz szerepel a forráskódban. CSS probléma lehet? Vagy hol turkáljak?