Facebook, Twitter ajánlás

Sziasztok,Azt szeretném, hogy minden poszt alatt megjelenne automatikusan egy olyan sablon szöveg, hogy :“ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz hozzánk a facebookon…” stb." Erre van valamilyen alkalmazás?


Üdvözlet!

Hát persze! A jelenleg használt sablon functions.php megnyitása után a következő kódot írjuk be:

function fbtw_ajanlas(){<br />
echo 'Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a <a href="http://www.facebook.com/Peldaoldalnev" target="_blank">Facebook</a> és a <a href="http://www.twitter.com/Peldaoldalnev" target="_blank">Twitter</a> oldalon';<br />
}<br />
add_action('the_content','fbtw_ajanlas');

Köszi! De légyszíves mint egy kisiskolásnak, írd már le, hogy pontosan az említett php-be hová kell beszúrni ezt a kiegészítést.

Szivesen. A jelenleg használt sablonod functions.php fájlját (wp-content/themes/sablonodneve/functions.php) megnyitod szerkesztésre és a <?php nyitótag alá be másolod. A fenti kódban a hivatkozásokat (linkek,urlek) úgy módosítod ahogy szeretnéd.

Bemásoltam a kódot, erre az összes cikk szövege eltűnt, helyette csak ez a szöveg jelent meg. Az az érzésem valamit nem jól csináltam.

Rögtön a file elejébe szúrtam be:<?php

function fbtw_ajanlas()

{

echo ‘Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebook és a Twitter oldalunkon’;

}

add_action(‘the_content’,‘fbtw_ajanlas’);require_once TEMPLATEPATH . ‘/lib/Themater.php’;

$theme = new Themater(‘NewsGrand’);

$theme->options = array(‘featuredposts’, ‘social_profiles’);$theme->options = array(‘image_sizes’ => ‘615px. x 300px.’, ‘speed’ => ‘400’, ‘effect’ => ‘scrollHorz’);

if($theme->is_admin_user()) {

unset($theme->admin_options);

}

Ja! Ezt a sablont használom: http://newwpthemes.com/newsgrand-free-wordpress-theme/

Nem töltödött vissza rendesen a functions.phpEgyébként mindent jól csináltál.

És ez esetben mi a teendő?

Ha nem végeztél elötte semmi módosítást a sablon functions.php fájlban akkor egyszerű a dolgod.A sablonod amit valószínüleg letöltöttél kitömöríted a zip vagy rar fájlt és az abban levő functions.php fájlt megnyitod szerkesztésre és bemásolod a fentebbi kódot amit írtam neked és el mented majd feltöltöd a sablonod mappájába.