Facebook "Tetszik/Ajánlom" gomb (MAGYARUL)

Csak hogy adjak is valamit a közösségnek…ne CSAK kérjek! ;)))

[attachment=309:Wordpress-Facebook-Like-Plugin.php]

ilyesmi?

https://svn.wp-plugins.org/wp-fb-like-button/trunk/wp_fb_like_button.php

'khgroup' wrote on '2011-03-03:

Csak hogy adjak is valamit a közösségnek...ne CSAK kérjek! ;)))

[attachment=309:Wordpress-Facebook-Like-Plugin.php]

Ezt megtalálhatod magán a bookon is és csak kódban hu_HU ra kel át írnod és már kész is. és még plugin sem kel hozzá bárhová elhelyezheted. pl: widget ként saját szöveg vagy html részben

Ezt a php filet hova építsem be? hova kell helyezni?

Én próbáltam a facebokot beépíteni, de sajnos valamiért csak angol. ezzel a megoldással lehet magyarra?

'wyktor' wrote on '2011-03-09:

Ezt a php filet hova építsem be? hova kell helyezni?

Én próbáltam a facebokot beépíteni, de sajnos valamiért csak angol. ezzel a megoldással lehet magyarra?

Csak másold be a fájlt a WP Content/plugins mappába, majd aktiváld az adminban.

Köszönjük a fájlt!

Részben témábavágó a kérdésem:

Tegnap direkt leszedtem az oldalamról egy ilyen fAcebook-os like gombos bővítményt mert ezen oldal szerint:

http://validator.w3.org/ az oldalamnak valami 50 feletti hibája volt. Letöröltem a like bővítményt -> így kaptam végül 6 hibát az oldalra. Ráadásul kicsit gyorsabb is lett az oldal betöltése, de nem sokkal.

Most ugye feltettem ezt a Wordpress-Facebook-Like-Plugin.php fájlt (amit köszönök ismételten a készítőnek) beállítottam és ismét lefutattam az oldalamat a validator.w3.org-on és most 22 hibát ír ki és betöltési idő is megnövekedett 7-8 másodperccel? És ugyanez van, ha egy twitter számláló plugint rakok ki minden bejegyzéshez.

Mit kéne vagy mit lehetne tenni, hogy az embernek legyen egy like gombja de ugyanakkor ne generáljon már rá csak emiatt több tucat errort? A betöltésről már ne is beszéljünk. Értem én, hogy minden egyes plusz plugin felrakásával több lehet a hiba, na de ennyi???

Ha nem valid a kód akkor validálod, nagyjából ennyi. De nem feltétel manapság a validság, inkább a cross browser-re gyúrjon mindenki szerintem.

mondjuk hosszú távon akkor lehet majd crossbrowser kódot írni normálisan hackek nélkül ha valid kódokat futtatnak a böngészők jól…

Hát igen, csak addig amíg minden böngésző máshogy értelmez dolgokat és ez nem is fog változni jelen eset szerint, addig mindig kell okoskodni stb. Szerintem ebbe bele kell törödni egy sitebuildernek, vagy fogalmazzak úgy én már beletörődtem így jópár oldal után.