Facebook Share

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni ezzel a pluginnal kapcsolatban. feltelepítettem aktiváltam és működik is csak éppen nem úgy ahogy kell, ugyanis ha rákattintok a megosztásra akkor csak egy linket oszt meg. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan oldható meg az, hogy bélyegképet is mellékeljen hozzá illetve egy pár soros leírást mint ahogyan azt elvileg kéne.

Kb. 30 bejegyzésből 1-szer csinálta csak így a többinél mindíg csak linket oszt meg.

Erről az oldalról lenne szó: liverpoolfans.fw.hu

Előre is köszönöm a segítséget.

'Steve04' wrote on '2010-10-10:

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni ezzel a pluginnal kapcsolatban. feltelepítettem aktiváltam és működik is csak éppen nem úgy ahogy kell, ugyanis ha rákattintok a megosztásra akkor csak egy linket oszt meg. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan oldható meg az, hogy bélyegképet is mellékeljen hozzá illetve egy pár soros leírást mint ahogyan azt elvileg kéne.

Kb. 30 bejegyzésből 1-szer csinálta csak így a többinél mindíg csak linket oszt meg.

Erről az oldalról lenne szó: liverpoolfans.fw.hu

Előre is köszönöm a segítséget.

íme az egyetlen eset amikor úgy működött ahogy én azt szeretném.[attachment=240:xx.jpg]

én nem ismerem ezt a plugint. viszont a linkjeimet naponta akár többször is megosztom a Facebook-on. pár héttel ezelőttig mindig felajánlotta a hivatkozás megosztásánál, hogy legyen-e index kép, vagy sem. most nem mutatja ezt a lehetőséget. mintha soha nem is lett volna

'varnyu' wrote on '2010-10-10:

én nem ismerem ezt a plugint. viszont a linkjeimet naponta akár többször is megosztom a Facebook-on. pár héttel ezelőttig mindig felajánlotta a hivatkozás megosztásánál, hogy legyen-e index kép, vagy sem. most nem mutatja ezt a lehetőséget. mintha soha nem is lett volna

Akkor elépzelhető, hogy a facebook variál valamit? Mert ha jól értem akkor jelenleg nálad is ugyanaz a probléma mint nálam.

én valószinűnek tartom, hogy a Facebook-nál van valami változás

Szervusz!

Az elmúlt napokban építettem be én is a weboldalaimra a Facebook plugint a megosztás tökéletesen működik az alábbi pluginok segítségével “Simple Facebook” és a “Facebook Members”, a megosztást az alábbi pluginnal oldottam meg “AddToAny: Share/Bookmark/Email Button” http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/. Minden működik a beállítások egyszerűen működnek!!!

Én is sokat keresgéltem, sok olyan segédprogram van ami nem igazán működik megfelelően… De ezek nálam beváltak… Ha elakadsz próbálok segíteni…

Üdvözlettel:

Fidó

'Fidó' wrote on '2010-10-10:

Én is sokat keresgéltem, sok olyan segédprogram van ami nem igazán működik megfelelően... De ezek nálam beváltak.... Ha elakadsz próbálok segíteni...

Üdvözlettel:

Fidó

Köszönöm az eddigi segítséget de sajnos még most sem boldogulok vele.Bármivel is próbálkozom mindíg ugyanaz az eredmény, ha valamoit megszeretnék osztani mindíg csak ennyit látok. Aemmi kép semmi szöveg csak egy link. Fogalmam sincs hogyan lehetne megoldani...

Steve04: nálam ugyanigy van. pedig nem pluginnal csinálom. hanem egyszerűen felmegyek a Facebookra és berakom a linket :smiley: régebben volt kép, most meg nix …

'varnyu' wrote on '2010-10-10:

Steve04: nálam ugyanigy van. pedig nem pluginnal csinálom. hanem egyszerűen felmegyek a Facebookra és berakom a linket :D régebben volt kép, most meg nix ...

viszont érdekes, hogy ha a nemzeti sport linkjét másolom be facebook-on akkor az megjelenik normálisan. Érthetetlen:)

akkor csak mi vagyunk diszkriminálva :smiley:

Sziasztok!

Én a Simple Facebook® Share Button by disparate.info plugint használom és azt vettem észre, hogy a kép melletti részt ha nem írom át, hanem csak a felső editbox-ba írom a hozzászólásomat, akkor a képet megjeleníti.

Tegnap tettem ki 23:00kor egy bejegyzést a Facebook-re és reggelig nem volt képes kitenni a képet. Leszedtem és újra kitettem reggel, de most nem nyúltam a szövegekhez, csak a felső részbe írtam a bejegyzéshez megjegyzés. Így a kép pár másodperc múlva megjelent.

Sajnos ennek a pluginnek a bejegyzésre kihelyezett Like ikonja nem túl szép és még nem találtam meg a megoldás hogyan lehet átírni a mindenki által használt halványkék verzióra. :frowning:

Hali!

Ismét érdeklődnék hogy hol találok olyan kiegészítőt ami a posztjaim végére odarakja a twitter gombot, retweetjeinek számát a fészbuk tetszik gombot, a fészbuk lájk gombot így egyben :slight_smile:

Tehát nem külön külön szeretném felrakosgatni, hanem egy egységes plugin kellene :slight_smile:

Köszi előre is!

Próbáld ki a Tweet & Like bővítményt.

'Robertooo' wrote on '2010-11-08:

Próbáld ki a Tweet & Like bővítményt.

Köszi, már be is raktam :)