Facebook share gomb minden képből választható

Üdv!

Az lenne a problémám, hogy a Simple Facebook Share pluginnal ellátott blogomon ha megosztok egy postot akkor az oldalon szereplő összes képből lehet választani ikonképnek (http://borsodest.com/) próbáljátok ki :S

Nem tudja valaki, hogyan oldhatnám meg azt, hogy csak a postban felsorolt képeket lehessen kitenni ikonnak?

nem lehet

[OFF]Fú apám, nagyon komolyan nyomjátok ezt a bulifotó dolgot :smiley: Ilyen tré képeket rég nem láttam :smiley: Vagy alul, vagy túl van exponálva minden, ferde, belelóg minden mindenbe, nincsenek megvágva :smiley: [/OFF] Kicsit túlzás magatokat fotósnak nevezni, először talán tanulni kellene.

Kedves kovacsdanielakos_!

1. Nem fikázzuk a másik munkáját!

2. A Blogshow-ban van a normális, megfontolt, érvekkel alátámasztott kritika helye

3. Ha segíteni nem tudsz jó tanácsokkal, ötletekkel, akkor a Blogshow-ban se tréflizz, inkább hallgass.

Te nekem ne mond meg,h fikázhatok vagy sem. Szabad országban élünk, a fikázás is szabad.

[off]mellékesen a [/OFF] taget a hszed végére tehetted volna :stuck_out_tongue:[/off]

azt elnéztem, igazad van :smiley:

'kovacsdanielakos_' wrote on '2011-02-27:

Te nekem ne mond meg,h fikázhatok vagy sem. Szabad országban élünk, a fikázás is szabad.

Szabad országban élünk, a fikázás is szabad; a megfelelő helyen, a megfelelő módon. Van ennek a Közösségnek egy szabályzata, ami - többek között - ezt mondja:

Quote:

2.7 Ha valaki bemutat egy oldalt, szigorúan tilost azt fikázni, leszólni, ha nem tetszik, akkor írd le hogy miért, inkább tanácsot adj. Vagy ne reagálj rá. (Első alkalom figyelmeztetés, második kitiltás)

Nekem is van olyan honlapom, aminek a külalakjára egyáltalán nem vágok fel, de annak nagyon örültem, amikor megmozdult, amikor a tartalmat meg tudtam jelentetni akkor és ott, amikor szerettem volna. (Na, jó: nagyjából. :) )

Ne vedd el más örömét akkor sem, ha már valaki fényévekre jár tőle! A szabad ország azt is jelenti, hogy másnak is szabad élni. A szabadság pedig nem egyenlő a mindent szabaddal...

nem a weboldalt fikáztam, a fotók minőségét

Ebben tökéletesen igazad van, nekem meg abban, amit én mondtam, így az OFF-olást be is fejezhetjük. :wink:

Hm.

Puruttya értelmiszint :slight_smile:

Mindegy nem süllyedek le a sárga földet karcoló szintedre.

Győző nem tudsz valami választ a kérdésre esetleg? :slight_smile: Mert az a fura, hogyha megosztom RSS Graffitivel ott meg csak az aktuális post képei közül választ random egyet.

na, akkor nem is értem miért csaptunk össze

'sNaiL' wrote on '2011-02-27:

Hm.

Puruttya értelmiszint :)

Mindegy nem süllyedek le a sárga földet karcoló szintedre.

Győző nem tudsz valami választ a kérdésre esetleg? :) Mert az a fura, hogyha megosztom RSS Graffitivel ott meg csak az aktuális post képei közül választ random egyet.

Akkor megint leírom: facebooknál ilyen nincs!

'kovacsdanielakos_' wrote on '2011-02-28:

na, akkor nem is értem miért csaptunk össze

Nem csaptunk össze; elmondtuk meglátásainkat, amely nem minden pontban mutatott azonosságot.

Ákos tévedtél :slight_smile:

Meglehet csinálni.

Code:

http://wordpress.org/extend/plugins/add-facebook-share-thumbnail-meta/

Nálam ez valahogy nem akaródzik működni. :rolleyes:

Elnézést, javítani kell önmagam. Még is működik. Azonban jelentkezik nálam egy probléma:

Code:

Valamiért mindenhol megjelenik... Kikapcsoltam a gravatar megjelenítést, még mindig maradt. Kerestem erre a kódra, de sehol nem adott semmi találatot, egyik fájlban sem.

Code:

<link rel="image_src"

Tovább mentem és a plugins és az aktuális téma mappájába rákerestem csak a "image_scr"-re és ott sem adott olyan találatot, ami ilyen beszúrásra utalna.

A header.php-ba nincs semmi kód ami ezt hívná meg kifejezetten, csak az általános wp_head.

Mitől kerülhet ez oda?

Senkinek semmi ötlete? :frowning: