Üdv!
Az lenne a problémám, hogy a Simple Facebook Share pluginnal ellátott blogomon ha megosztok egy postot akkor az oldalon szereplő összes képből lehet választani ikonképnek (http://borsodest.com/) próbáljátok ki :S
Nem tudja valaki, hogyan oldhatnám meg azt, hogy csak a postban felsorolt képeket lehessen kitenni ikonnak?
nem lehet
[OFF]Fú apám, nagyon komolyan nyomjátok ezt a bulifotó dolgot
Ilyen tré képeket rég nem láttam
Vagy alul, vagy túl van exponálva minden, ferde, belelóg minden mindenbe, nincsenek megvágva
[/OFF] Kicsit túlzás magatokat fotósnak nevezni, először talán tanulni kellene.
Kedves kovacsdanielakos_!
- Nem fikázzuk a másik munkáját!
- A Blogshow-ban van a normális, megfontolt, érvekkel alátámasztott kritika helye
- Ha segíteni nem tudsz jó tanácsokkal, ötletekkel, akkor a Blogshow-ban se tréflizz, inkább hallgass.
Te nekem ne mond meg,h fikázhatok vagy sem. Szabad országban élünk, a fikázás is szabad.
[off]mellékesen a [/OFF] taget a hszed végére tehetted volna
[/off]
azt elnéztem, igazad van 
Te nekem ne mond meg,h fikázhatok vagy sem. Szabad országban élünk, a fikázás is szabad.
Szabad országban élünk, a fikázás is szabad; a megfelelő helyen, a megfelelő módon. Van ennek a Közösségnek egy szabályzata, ami - többek között - ezt mondja:
Nekem is van olyan honlapom, aminek a külalakjára egyáltalán nem vágok fel, de annak nagyon örültem, amikor megmozdult, amikor a tartalmat meg tudtam jelentetni akkor és ott, amikor szerettem volna. (Na, jó: nagyjából. :) )
Ne vedd el más örömét akkor sem, ha már valaki fényévekre jár tőle! A szabad ország azt is jelenti, hogy másnak is szabad élni. A szabadság pedig nem egyenlő a mindent szabaddal...
nem a weboldalt fikáztam, a fotók minőségét
Ebben tökéletesen igazad van, nekem meg abban, amit én mondtam, így az OFF-olást be is fejezhetjük. 
Hm.
Puruttya értelmiszint 
Mindegy nem süllyedek le a sárga földet karcoló szintedre.
Győző nem tudsz valami választ a kérdésre esetleg?
Mert az a fura, hogyha megosztom RSS Graffitivel ott meg csak az aktuális post képei közül választ random egyet.
na, akkor nem is értem miért csaptunk össze
Hm.
Puruttya értelmiszint :)
Mindegy nem süllyedek le a sárga földet karcoló szintedre.
Győző nem tudsz valami választ a kérdésre esetleg? :) Mert az a fura, hogyha megosztom RSS Graffitivel ott meg csak az aktuális post képei közül választ random egyet.
Akkor megint leírom: facebooknál ilyen nincs!
na, akkor nem is értem miért csaptunk össze
Nem csaptunk össze; elmondtuk meglátásainkat, amely nem minden pontban mutatott azonosságot.
Ãkos tévedtél 
Meglehet csinálni.
Nálam ez valahogy nem akaródzik működni. :rolleyes:
Elnézést, javítani kell önmagam. Még is működik. Azonban jelentkezik nálam egy probléma:
Valamiért mindenhol megjelenik... Kikapcsoltam a gravatar megjelenítést, még mindig maradt. Kerestem erre a kódra, de sehol nem adott semmi találatot, egyik fájlban sem.
Tovább mentem és a plugins és az aktuális téma mappájába rákerestem csak a "image_scr"-re és ott sem adott olyan találatot, ami ilyen beszúrásra utalna.
A header.php-ba nincs semmi kód ami ezt hívná meg kifejezetten, csak az általános wp_head.
Mitől kerülhet ez oda?
Senkinek semmi ötlete?