Sziasztok, olyan plugint keresek ami csak akkor engedi a látogatónak, hogy megtekintse az oldal tartalmát, ha lájkolta a facebookon, vagyis amint az oldalra lép, rögtön ez a felugró ablak fogadja, hogy “lájkold az oldalt ha szeretnéd megnézni” és mellete pedig természetesen a like gomb
Próbáltam a Facebook Like - Content Locker plugint de nem igazán akar működni.
Segítséget előre is köszönöm
Üdvözöllek.
Mit csinál és mit nem csinál ez a bővítmény? Ad e hibaüzenetet?
hát nem egyszerű ez a plugin, vagy annyira túl egyszerűre akarták, hogy nem működik.
Bár lehet, hogy én ügyetlenkedtem, de a lényeg, hogy több problémát is észleltem.
- Volt, olyan facebook adatlappal látogattam meg az oldalt, ami még nem lájkolta a rajongoi oldalt, és elsőre nem is engedett be, ekkor nem lájkoltam, és amikor másodjára beléptem, akkor mégis simán beengedett lájk nélkül.
- Volt, hogy olyan facebook profillal léptem az oldalra ami már lájkolta a rajongói oldalt, de mégsem engedett be egyik böngészővel sem és többszöri frissítés után sem.
van egy olyan gyanúm, hogy ez a plugin nem is vizsgálja hogy a látogató lájkolta az oldalt vagy nem, de lehet, hogy én ügyetlenkedtem.
Ha valaki ismeri ezt a Facebook Like – Content Locker programot, és neki bevált 100%-osan, akkor írjátok már le, hogy melyik mezőbe mit kell potosan írni, és a szabadon hagyott mezőbe milyen foráskódot kell írni, hogy jól működjön, de van van más ehhez hasonló plugin ami nektek bevált, akkor írjátok már le légyszíves a nevét.
Előre is köszönöm