Facebook Plugint keresek

Sziasztok, olyan plugint keresek ami csak akkor engedi a látogatónak, hogy megtekintse az oldal tartalmát, ha lájkolta a facebookon, vagyis amint az oldalra lép, rögtön ez a felugró ablak fogadja, hogy “lájkold az oldalt ha szeretnéd megnézni” és mellete pedig természetesen a like gomb

Próbáltam a Facebook Like - Content Locker plugint de nem igazán akar működni.

Segítséget előre is köszönöm

Üdvözöllek.

Mit csinál és mit nem csinál ez a bővítmény? Ad e hibaüzenetet?

hát nem egyszerű ez a plugin, vagy annyira túl egyszerűre akarták, hogy nem működik.

Bár lehet, hogy én ügyetlenkedtem, de a lényeg, hogy több problémát is észleltem.

1. Volt, olyan facebook adatlappal látogattam meg az oldalt, ami még nem lájkolta a rajongoi oldalt, és elsőre nem is engedett be, ekkor nem lájkoltam, és amikor másodjára beléptem, akkor mégis simán beengedett lájk nélkül.

2. Volt, hogy olyan facebook profillal léptem az oldalra ami már lájkolta a rajongói oldalt, de mégsem engedett be egyik böngészővel sem és többszöri frissítés után sem.

van egy olyan gyanúm, hogy ez a plugin nem is vizsgálja hogy a látogató lájkolta az oldalt vagy nem, de lehet, hogy én ügyetlenkedtem.

Ha valaki ismeri ezt a Facebook Like – Content Locker programot, és neki bevált 100%-osan, akkor írjátok már le, hogy melyik mezőbe mit kell potosan írni, és a szabadon hagyott mezőbe milyen foráskódot kell írni, hogy jól működjön, de van van más ehhez hasonló plugin ami nektek bevált, akkor írjátok már le légyszíves a nevét.

Előre is köszönöm