Facebook plugin

Valaki tudna nekem segíteni?Én még kezdő vagyok…:stuck_out_tongue:Arról lenne szó, hogy én fel tettem egy ‘’ facebook like plugint ‘’ és egy ‘’ facebook comment ‘’ plugint és van ahol egymásra másznak, szinte összemosódna.Mért van ez, ha valaki tud segíteni az nagyon szépen megköszönném.Erről lenne szó:Menj rá firebug-al és nézd meg ki-kicsoda. Aztán css manőver.

Vagy próbálj meg egy olyan plugint ami egyszerre tudja a kettőt. pl http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-comments-for-wordpress/

Sziasztok!A K2 Plugin - Facebook Like van feltéve, meg valami más is, ami inaktív. Ez a k2 pedig nem akarja megjeleníteni a weboldalon a Facebook logót/gombot. Eddig működött de szerintem elállítottam valamit… De nem tudom, mi a baja. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi!

P

Én találtam egy plugint a sima facebook like. Minden postod végére rak egy like gombot, aztán még facebookra postolni is tudsz. A Comment Boxot nemtudom hogy kell, ha nem a bejegyzésekhez akarod hogy hozzászóljanak , hanem az oldaladhoz, akkor Facebook Developers, és akk footer.php-ba belerakod

Új facebook plugin frissítés után az arhívum oldalakon ezt a hibát írja ki cikkenként:

Warning: Missing argument 1 for get_post(), called inneki is az a gondja:

http://wordpress.org/support/topic/comments-error-8Mi a hiba megoldása, valaki tudja? Köszi!

A kérdést követő egy óra múlva a fejlesztő válaszolt a feltett kérdésre azon a helyen, amit meghivatkoztál; a bővítményt ma javította, frissítette, frissíts te is.

Van hivatalos plugin is facebookhoz. Ez mindent tartalmaz. Bár nekem nem jó, de attól másnak még lehet… :smiley:

Annyi bővítmény van a facebook-hoz, mint csillag az égen. És, ha működik, akkor hivatalos is, hisz' az FB azt jeleníti meg, amire ő adja áldását. :slight_smile:Most arról nem beszélünk Rotcsa, hogy amit te hivatalos bővítményként meghivatkoztál, az pontosan ugyanaz, aminek kapcsán Thom feltette a kérdését, és én válaszoltam rá. :wink:

Azt értettem hivatalos alatt, amit a Facebook-fejlesztők készítenek.

Azt meg nem is tudtam, h a Fb-nak jóvá kell hagynia a pluginokat. Hát, igen, így nézve akkor minden plugin hivatalos…:))

Nekem még eddig egyik sem működött normálisan amúgy…:smiley:

Volt már fent vagy 3-4 fajta is. Talán az egyik ment egy ideig, ahogy elvártam, de aztán azzal is lett valami…

Fel akartam tenni ezt, mert úgy gondoltam, hátha ezzel nem lesz gond, elvégre ez van a legközelebb a “tűzhöz”, de befürödtem azzal is.

Most néztem meg, hogy megy-e a Facebook-fejlesztette plugin és a következő dologra lettem figyelmes:

Ha aktiválom, akkor eltűnik az oldal saját hozzászólás-része. Egyszerűen, mint ha ott sem lenne… Névmező, se e-mail se szövegmező, se semmi…:smiley:

Ez, hogy lehet? Ja,a másik, hogy a “social publisher” beállításaiban alig van olyan opció, hogy pl: ne tegye ki a postot fb-ra, meg hasonló…

Ez amint közzé lett téve, már tolja is fel… :S

Kicseréli, ez le is van írva a bővítménynél. A comment rész php meghívását cseréli ki a fb-os komment box-ra.

Más azért teszi fel, hogy “tolja fel”. :slight_smile:

Eddig még nem találtam, de lehet nincs is ilyen beállítás… hogy a hozzászólásokat WP adminon is lássam és a friss hozzászólások dobozban is megjelenjen.

Van ilyen beállítás lehetőség? Meg ennél, ha úgy döntök, kikapcsolom, akkor az összes hozzászólás elveszik?


'syska' wrote:
Kicseréli, ez le is van írva a bővítménynél. A comment rész php meghívását cseréli ki a fb-os komment box-ra.


Más azért teszi fel, hogy "tolja fel". :)
Nem is azzal van a bajom, hogy odateszi a fb comment boxot, hanem, hogy a másikat meg leszedi. Az add link to fb plugin meghagyja, csak azzal meg az a gondom, hogy valamiért nem jeleníti meg a fb-kommenteket a fb bar-on. Nem tudom, mi baja lehet. Elvileg ez az egyik legjobb plugin és tartalmaz olyan funkciót a bejegyzés publikéciós beállításainál, hogy: "ne tegye ki fb-ra", "ne integráljon kommentet", stb...

Amit néztem még az a JetPack-nek a népszerűsítő és komment- lehetőségei. A komment-rész nem működik rendesen.Ez meghagyná a wordpress oldali komment lehetőséget úgy, hogy kibővíti azt az adott közösségi médiára történő bejelentkezés és hozzászólás lehetőségével.


Találtam egy youtube-os helpet a hiba elhárításához, de nem igazán értem, mit törölt ki, vagy írt át. Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=oHzPG7OECdM

Azaki: Az Add link to Fb az pont úgy teszi a dolgát, ahogy azt Te szeretnéd. Nekem valami gond van az integrációval, de ha neked megy rendesen, akkor majd szólj, már léci. :slight_smile: Kíváncsi vagyok, hogy mit kell másképp beállítani rajta.