Facebook-on!

Sziasztok!

Tudom tudom, ideje volt már némi Facebook-al színesíteni az oldalunkat. A Facebook rajongói oldalunkon (terveim szerint) nyomon követhetitek a word-press.hu és a forum.word-press.hu friss történéseit.

Szóóóóóval Facebook-ra fel! Tessék csak lájkolni… http://www.facebook.com/pages/Word-Presshu/156281247736066

1. voltam aki 'lájkolta'. :slight_smile: Jó kor jártam erre. Amúgy már tényleg ideje volt és ahogy elnéztem, be is indult az élet egyből ott. :slight_smile:

Be be :slight_smile: Most meg bajban leszek, mert nick alapján ismerem az embereket, eddig arcokat nem láttam :slight_smile:

:smiley: :smiley:

nem lehetne elfelejteni ezt a szót, hogy lájkolni??? :slight_smile: olyan szép a magyar nyelv, ne tegyük tönkre…

kötelező

vbence: igazad van :slight_smile:

látom, hogy új vagy még. kérünk, hogy igy hozzászólásban ne reklámozz linket :slight_smile:

Bár igazat adok, ellenben nekem tetszik a szó, mondjuk idézhettem volna egy igen tanult ismerősömet is: tetszikeljétek fészbúkon! :lol: :lol:

Viszont a link SPAM már kevésbé nyerő nálam, meg háát amúgy is nofollow van! Ne vedd személyeskedésnek! :stuck_out_tongue:

@Patai Laci: amióta felraktad a “cumót” a Fészbúkra, lényegében egy nagyságrenddel nőtt itt az online szám :wink: :smiley: Gratula !!! :slight_smile:

A Word-press.hu-t már elég régóta követem Facebookon. :slight_smile: Meg benézek ide is mert már uff nem tudom mióta nem néztem be ide. :slight_smile:

1004 fővel, túlléptük az 1k-s határt!

Éljen-éljen! :slight_smile:

ahogy nézem egyre növekszik a tábor a 2000 fős létszámot is elérhetjük. :slight_smile:

A tetszikeljétek tényleg furán nézne ki :lol: :smiley: