Facebook megosztásnál nem jó címet mutat a bejegyzésekhez

Sziasztok,

Kezdő wordpress felhasználó vagyok, és egy olyan hibába akadtam bele, hogy amikor egy bejegyzés linkjét osztanék meg a facebookon nem a bejegyzés címe jelenik meg a kép és a leírásnál, hanem ez .

• Kerestem de nem találtam meg, hol tudnám ezt átállítani.

Amikor wordpress weblapom egy konkrét oldalát akarom megosztani ott jól működik, és az oldal címét jeleníti meg, csak a bejegyzések megosztásánál nem működik.

Tudtok erre valamit javasolni? Hol tudom beállítani? Előre is köszi

Esetleg ha tudnál linket adni az oldaladhoz, akkor könnyebb lenne segíteni. Plusz írd le, hogy használsz-e valami bővítményt erre a célra vagy sem.

www.ingatlankultura.hu - itt a cikkek oldalon egy konkrét cikk megosztásánál (lájkolásánál is) van a hiba, a többi oldal megosztásánál, lájkolásánál jó.

Bővítmények:

Facebook Like Box (2.8 verzió | Szerző: Vinoj Cardoza | A bővítmény honlapja)

+ Slick Social Share Buttons (2.4.7 verzió | Szerző: Lee Chestnutt | A bővítmény honlapja)

www.ingatlankultura.hu - cikke oldalon, konkrét cikk megosztásánál, lájkolásnál van a hiba, a többi oldalon működik.

Bővítmények:

Facebook Like Box (2.8 verzió | Szerző: Vinoj Cardoza | A bővítmény honlapja)

Slick Social Share Buttons (2.4.7 verzió | Szerző: Lee Chestnutt | A bővítmény honlapja)

www.ingatlankultura.hu - cikke oldalon, konkrét cikk megosztásánál, lájkolásnál van a hiba, a többi oldalon működik.

Bővítmények:

Facebook Like Box (2.8 verzió | Szerző: Vinoj Cardoza)

Slick Social Share Buttons (2.4.7 verzió | Szerző: Lee Chestnutt )
A fenti kód alapján elég sok minden nincs megadva. Ez lehet a bibi.<br />
<br />

```<br />
<!--Facebook OpenGraph Slick Social Share Buttons --><br />

```

Értem.

Ezt a kódot, ha jól tudom a weblap head részébe kellene betennem ugye?

De ha oda teszem be, akkor mindegyik megosztásnál ez jelenik meg. Vagy ezt rosszul tudom?

Még egy kérdés a WP Facebook Open Graph protocol bővítmény (2.0.7 verzió | Szerző: Chuck Reynolds), jó? érdemes használni?

Próbáld ki. :slight_smile:

A fenti a kód a mostani, hibásan megosztó oldaladból van. A “” között adatnak, linknek stb. kellene lennie ezért nem jelenik meg rendesen.

Üdv.Nekem is az lenen a problémám hogy alap galériát használok wordpressben és a galériában kiválasztott képet megossza kép is van de nincs leírás csak annyi hogy A kép és mellette a cím nincs alatta a leírás (néha a címet sem jeleníti meg csak a kép nevét pl 1) rengeteg megosztót kipróbáltam már… elég lenne annyi hogy minden megosztásnál a kép mellett szerepeljen a kép címe és egy akár egy megadott állandó leírás …a leírás nem fontos hogy változzon kérnék egy kis segítséget köszönöm…